A 2016 elején bedobott terv eleve valószerűtlen célokat tűzött ki. Nem jött össze a nagy hírveréssel beharangozott bürokráciacsökkentés – ismerte el a Portfolio konferenciáján Csepreghy Nándor. A Miniszterelnökség miniszterhelyettese szerint az intézményrendszerben ugyan voltak változások, ám ezzel párhuzamosan beígért, 150 ezres létszámcsökkentésből nem lett semmi. Emlékeztetőül: a 2016 elején belengetett változások jobbára abban merültek ki, hogy számos háttérintézményt, például a fogyasztóvédelmet, az élelmiszerlánc-biztonsági hatóságot, vagy a műemlékvédelmet valamely minisztérium alá sorolták be. Az a már akkor is elég valószerűtlennek tartott terv, hogy a 2018-as választásokig a közigazgatásban dolgozók közül több mint százezer embert „terelnek át a magánszektorba”, azonban nem valósult meg. A Portfolio konferenciáján Csepreghy másról is beszélt. Elutasította például azokat a vádakat, hogy az uniós pénzeknél sok lenne a lopás. Emlékeztetett, az Európai Bizottság...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Merjünk nagyot álmodni"! És átb*szni a magyar adózókat!
papa.49
Akkor most ezzel a lendülettel akár le is mondhatna a kontár elkurmány, ha valódi politikusokból állna nem ilyen pénzéhes szarházikból !!!
Jól szétbasztátok a szociális ágazatot, a közigazgatást, az egészségügyet, az oktatást, a gazdaság működését, MOST AKKOR NE A KEZEITEKET MOSSÁTOK, HANEM TAKARODJATOK A PICSÁBA !!!
kukac50
Elmaradt a söralátét nagyságú adóbevallás meg az 1 millió munkahely is.
A politikusok a vagyonnyilatkozatukat remélem interneten adják be, nem kézi firkálással akkor amikor a vidékieknek mindent csak interneten lehet intézni ha van internetük nincs akkor is.
Equus1
az a faszság ebben az internetes okosságban, h az ország 30%-a funkcionális analfabéta. Aztán az is faszság még, h Kovács Mari nénit, aki 79 éves nyugdíjas pedagógus és a férje halála után egyedül morzsolja élete hátralévő kevés napjait, hónapról-hónapra él, rászokott a csirke far-hátra a macskájával és vénülő kutyájával együtt, hát most ő is kötelezett lesz arra, h legyen neki internete, ha 4.000 Ft-okért? Nem kíván mást, mint bújni a régi könyveit, az újság előfizetését már régen lemondta, öreg tévéjén a Mindig Tv királyi műsorait nézegeti, miközben az öreg diófa termését tördeli lassacskán, ahogy gyenge keze engedi. Most vegyen akkor számítógépet, kérje meg a tőle több száz km-rel arráb élő unokáját, h tanítsa meg kezelni...
Siralmas!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.