Volt jegybankelnök, volt külügyminiszter és nagykövet, volt egészségügyi államtitkár, volt közigazgatási államtitkár és egy jelenlegi pártelnök többek között.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..nem arról volt szó, hogy a momi nem indul ???
cikicakk55
Nekem ezekkel csak annyi a bajom,hogy már mindegyik " volt" Mikor ott " volt" akkor miért nem azt tette,amit most akarnak tenni,ha esetleg sikerül és végre elkapják a mostani korrupt gárdát,leváltják és természetesen mielőtt megpattannának el is számoltatják őket.Tudom,hogy az MSZP idejében nagyon sok olyan kezdeményezés bukott meg,ami jó lett volna,csak a FideSS az ellenzékben megtorpedózta. Épp azért kéne a mostani ellenzéknek összefogni,hogy legyenek annyira erősek,mint annó a FideSS volt.
Jozefina
A momentumnak arró kellene megyözni a választókat, hogy hajlandó-e összefogni orbán rendszerének leváltása érdekében??? Programokról meg együtt kéne közös nevezőre juti az ellenzéknek. Külön-külön semmit nem ér semmi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.