Matolcsy Ádám György átvette a New Wave Media Group Zrt. vezérigazgatói tisztjét Száraz Istvántól. Cége révén a részvényeket már korábban megszerezte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/matolcsyk.jpg
Nem elég, hogy ezt az országot a saját pénzén szarják pofán a nyakán taposó hatalmasok, de már kapaszkodik a következő generáció is vadul, amelyiknek küldetéstudata, hamis önérzete,
suttyósága, önkritikátlansága ugyanúgy a csillagos eget rugdossa, mint az elődöké. Orbán
Ráheltől Matolcsy Ádámig ez van, ez lesz. Ezeket a középszerű senkiket olyannyira nem gátolja a nevük, hogy kizárólag a nevük miatt lett belőlük kacsalábon forgó helikopter ebben a morálisan lepusztult, mindenbe beletörődő országban. És nem csak arról van szó, hogy az ifjú Matolcsy cégének nyilván nem volt pénze megvenni az Origot és az egész szajrét, hanem hogy a közpénzzel megtámogatott vállalkozásában sem túl sikeres senki médiapiaci szereplőt és szakértőt játszik meglehetős magabiztossággal. Még jó, hogy Matolcsy Ádámnak nem volt jobb dolga, legalább nem a szocialisták lopták el az Origot. Mióta tudjuk, hogy nemzeti érdekből lopni nem bűncselekmény, örülhetünk, hogy az állami hirdetéseken keresztül ezután az unortodox jegybankelnök fiát is eltartja ez az ország. Nem mintha eddig nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.