Storck távozása csak részben lehetett meglepő, Orbán mégsem készült terjedelmes búcsúval. Szépe, békésen, közös megegyezéssel távozik Magyarországról Bernd Storck, a labdarúgó-válogatottat Eb-re juttató, majd az elmúlt egy évben azt lesüllyesztő szövetségi kapitány – írtuk meg mi is a nagy bejelentést. Azt a nagy bejelentést, amit az Andorra elleni fiaskó óta sejteni lehetett, de a Svájc és Feröer ellen nyújtott játék megerősítette a gyanút. Storckot Csányi Sándor MLSZ-elnök is meleg szavakkal búcsúztatta, de Orbán Viktor miniszterelnök is elbúcsúzott tőle a Facebookján, így:

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bajor Imre halalakor keptelenek voltak a sajtoba beletenni egyetlen ketsoros hirt a napilapokba, vagy a mediakba, kb. ket hettel a muvesz halala utan orban egy kenyszeredett-magyarazkodos cikkecskeben irta, hogy azert nem adott hirt rola a magyar sajto, mert o mindig privat levelet szokott ilyenkor kuldeni az ozvegynek...
Remelem, konnyesre is sirta a zsepijet Bern tavozasakor, es tett a kis tarisznyajaba hamubasult pogit.
a helység kalapácsa
Ennyi? Két semmit mondó banális mondat, oszt ágyesz-bugyesz?
Nemrég még hősként ünnepelték, meg "együtt, egy ember az egész ország", most meg ujjal mutatnak rá?

orbán, ismered a mondást, miszerint SZARBÓL nem lehet várat építeni?
A magyar focisták pár tehetséget leszámítva egy kalap szart sem érnek.
És miért?
Mert, nem a tehetségek kezdenek el focizni (tömegsport hiánya - a természetes kiválasztódás hiánya, meg a pénzes szülők gyerekei kapnak focis állást, stb.)
Akik meg közepes szinten tolják, azok nem egyenlítik ki a tehetségtelenségüket szorgalommal (értsd: szar teljesítményért is sok pénzt kapnak, nem kell dolgozni, mindig leszop valaki meccs után, akkor minek hajtani?)
papa.49
A csutigecit mikor búcsúztatják végleg ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.