A hivatalos ötvenhatos programsorozat idén a Stefánia-palotában tartott ünnepséggel indult október 19-én, a katonai hagyományokat ápoló társadalmi szervezetek képviselőinek tartott rendezvénnyel. Vargha Tamás államtitkár (a képen) nyitóbeszédében férfias határozottsággal közölte a hallgatósággal,…

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
bocs hamar küldtem el:
szóvak itt van nekünk a derék "szőröstalpú" nyervogó dumb-rich-ünk, aki nap mint nap okadatolja elképesztő bornírtságát, osz't mégsem lett még államtitkár! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Meg kell jegyezzem, hogy a cikk ajánlója erősen túloz: "Ha valaki hülye, jó eséllyel államtitkár lesz a Fidesz-kormányban.". Ehhez minősített esetre van szükség! =))
RonaGyuri
bocs hamar küldtem el:
szóvak itt van nekünk a derék "szőröstalpú" nyervogó dumb-rich-ünk, aki nap mint nap okadatolja elképesztő bornírtságát, osz't mégsem lett még államtitkár! =))
Lepényleső
Az szebb,hogy a gyerekeknek kötelező megjelenni az 56-os iskolai megemlékezéseken?
A szabadságra tett kísérlet évfordulóin kötelező a megjelenés? Tehát ma sem vagyunk szabadok? Cizellált fintor,hogy olyan kötelezi sok esetben erre a diákokat akinek még meg van a piros párkönyve is a mai narancs mellett,azaz azokkal vállalt sorsközösséget akik tevékenyen vettek részt, a forradalom elfojtásában?
emerencia
"A honvédelmi miniszter helyettesének beszédéből ha más nem, az biztosan kiderült: az ország határaira lehet kerítést felhúzni, de a józan ész határait, úgy tűnik, senki nem őrzi"

Nemcsak úgy tűnik, hanem sajna így is van.
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Gyuri, rólad ez nem mondható el, te ugyanis okosságból vagy számításból mindig oda loccsansz ahol elégedetlenkedni lehet. Még az elején azt gondoltamvan egy pontos elképzelésed, de ahogy változtak a kormányok és abban az arculatok akkor láttam, hogy te előbb utóbb mindig az ugatók közé keveredsz...imádtad Gyurcsányt majd megugattad, ugyanúgy Bajnaival meg Antallal, most meg Orbán...
...még azt is gondoltam, hogy valamiféle aktívistaszerzet lehetsz...de nem te csak ugatni tudsz, mert sokszor még a saját kijelentéseidet is megugatod később...ez pedig nem erény Gyuri
RonaGyuri
@Csizmás Kond: nos imádni senkit sem imádtam - ha valóban olvasgattad munkásságomat tudhatnád -, s valóban nem szokásom senkit sem ajnározni (bár a valóban elismerésre méltó dolgokat sem szoktam elhallgatni). Egyébként is a mottóm azaz (ezt is tudhatnád, ha olvastál volna ): gyerekek én szóltam!
Ami azt illeti tényleg van egy rossz szokásom, ha valamiben tévedtem - ha nem is megugatom - be szoktam ismerni! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: a másik érdekesség...az is a ti szokásaitok közé tartozik, hogy a hozzászólások több mint felében nem a cikkel foglalkoztok hanem valamelyik beíróval...holott az is csak ír mint akármelyikőtök de mintha úgy képzelnétek, hogy csak nektek van jogotok ilyesmire...
Equus1
redkívül szellemes írás. Szép produktum!
emerencia
@Csizmás Kond: Én pedig pont azért csípem Gyuri írásait mert nincs elbódulva senkitől, semmitől. Hiteles és szakszerű a véleménye, nem befolyásolja a hithű elkötelezettség. Nekem úgy tűnik, hogy ő a hülyeségekre hívja fel a figyelmet amiből ebben az országban nincs hiány egyik oldalon sem. Nem muszáj vele mindenben egyetérteni de megkérdőjelezni a hitelességét igencsak túlzás. Éppen ezért veled ellentétben őt el tudnám képzelni akár még egy pártoktól, politikusi befolyástól mentes, orbán utáni országrehabilitáló szakértői kormányban is.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: bunkókám, teneked tényleg elmentek otthonról. estemben nincs semmiféle TI, én én vagyok a saját véleményemmel és gondolataimmal.
Arról nem tehetek, hogy a szellemi kvalitásaid nem elegendőek a bejegyzéseim és hozzászólásaim megértéséhez! =))
papa.49
Az állattitkár milyen érdekes összefüggésekben látja a dolgokat, ja és ,,mélymagyarhoz,, méltóan ,,gh írja a nevét azanyját !!!
Ez is pont olyan hülye mint a többi aki hivatalban van !!!
1magyar
@papa.49: Mert a Varga olyan mezei neki.
papa.49
@1magyar: Mindig utáltam ezeket a ,,mezei senkiket,, akik a nevük által akarnak valakinek látszani, én is megtehetném de inkább nem használom, miért mert nem a név mutatja meg milyen ember vagy, hanem a tetteid, nekem még így tanították a szüleim ...
Csizmás Kond
@emerencia: persze hiteles és hogy is mondjam... civilizált. olvasd el alattad..így kell valakivel beszélni ?
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Nem minősítelek mert nincs értelme. Aki nem tud két beírást úgy eszközölni hogy azalatt valakit ne bunkózzon le az nálam nem emberi lény.
...a szellemi ...na de hagyjuk kutyából úgysem lesz szalonna.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: Akkor ne viselkedj bunkó módjára! =)) Elsőbb nézz a tükörbe! magadat minősíted, bunkó módon fröcsögsz és elképesztő módon hazudsz! A nekem rontásodnak semmi tárgyi alapja sem volt, de ez téged nem zavart!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Gyuri, ez itt nem az erkölcsredészeti osztály díszterme...itt véleményt írhat az ember a cikkről, mindenki ahogy látja, és nem a másik beíró baszogatása vagy megítélése a lényed...de ezt te ti azért nem tudjátok megérteni mert a kommunistakorszak annyira belétek nevelte az egymást igazgatási, megszólási, rendreutasítási szokásait hogy csak majd a homokos föld veszi ki belőletek.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: attól, hogy marhaságokat szajkózol nem leszel kevésbé pofátlan! Ha ihényt tartasz a véleményed tiszteletére járj elő jó példával és ne ronts másoknak! =))
Akár milyen primitív is vagy azért ezt megérthetnéd: Én én vagyok, s nincs semmiféle MI! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: A véleményem minden esetben a cikkről szólnak. A hozzám intézett beírásokra történő válaszokat pedig mindig a beírás mértéke határozza meg.
Nem elég csak írni Gyuri...és pöffeszkedni...
a mi pedig nem csoportot jelent hanem hozzád hasonlót.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: lásd a témában tett első hozzászólásod !!! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: A legelső beírásom mint már kifejtettem nem hozzászólás volt hanem válasz.
...amúgy mit vártál egy kéretlen pökhendiségre ?
RonaGyuri
@Csizmás Kond: ja és egyébként engem - veled ellentétben - valóban senki sem kért fel, hogy ide-írogassak! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Erre...ma, 06:10...mert ezt magamra értettem.
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ..nézd...nem érdekel az ok..de aki józanul képzelődik attól nem kérek sem tanácsot sem magyarázatot.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: még az a jó, hogy te betépve - minimum a vakhit által - képzelődsz! =))
RonaGyuri
@Csizmás Kond: ez most töredelmes vallomás? Több néven is írkodsz???
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Gyuri én amikor ezen a néven kezdtem itt írogatni te azt sem tudtad hogy eszik-e vagy isszák ...erről ennyit.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: te mondat (9:45), hogy halfarok dumb-rich is te vagy! =))
Nessy
Ez a jótét lélek biztos, hogy nem élt az igazi szögesdrót ( vasfüggöny) mögött, mert akkor nem mondana ilyen bornírt ostobaságokat.
Ezek a beszédek egyre gyakrabban juttatják eszembe a Négyszögletes kerekerdőt, ahol a félelmet a "jönnek a pomogácsok, jönnek a pomogácsok!" szöveg táplálta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.