Egy idős hölgy és egy férfi megtámadta a 24.hu egyik videós újságíróját Orbán Viktor miniszterelnök beszéde után. Közben az Oktogonnál elállták a villamos útját....... ... ..... ... .. ........ ... ..... ... ........ ... ..... ... ........ ... ..... ... ........ ... ..... ... ........ ... ..... ... ........ ... ..... ... ........ ... ..... ... .. ..

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Vona Gábornak igaza volt. Íme itt a bizonyíték: fröcsögő, őrjöngő, agresszív fideszes nyuggerek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
@justhpeter: ...majd holnap vagy holnap után lázasan feküdnek majd és többet visznek majd a patikába, mint amit kaptak ezért a turizmusért.
papa.49
@justhpeter: Nem vár az keddig, már hétfőn visszaveszi ))))))))))))))))))
iluminati
Igaza van a jobbiknak... ezek a kuturált nyugdíjasok...Melyik intézetből??? Édesanyám 80 elmúlt de sokkal kúturáltabb és reálisan a felszín alá lát...sokszor ő hívja fel a figyelmem ,hogy már megint hazudnak...mindég kiderül ő látja jól...
papa.49
@iluminati: Igen ez valóban így van az Anyósom míg élt mindig egy véleményen volt velem, és tudod ő egy egyszerű ,,parasztasszony,, volt ő így jellemezte magát, viszont még 91 évesen is pontosan látta a hírek mögött a valóságot ...
iluminati
@papa.49: Igen az én anyám is józan paraszti ésszel van felszerelve :-)
Nessy
A baráti köröm zömében már nyolcvan közeli, sőt túli, de még egyikünk sem demens, hála a genetikának, Istennek, ki miben hisz!
Szerencsére, bár "szinglik" vagyunk már, nincs szükségünk ordítozni, verekedni járni a szabadidőnkben. Pedig nem mindig ülünk a fotelba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.