Buszokkal hoztak embereket a miniszterelnök beszédére - Ligetvédők transzparensekkel érkeztek a helyszínre. Orbán Viktor miniszterelnök a Terror Háznál tart beszédet október 23-án. Tudósítónk képein az látszik, hogy buszokkal hozták az embereket, köztük a Felcsút (Puskás Akadémia), valamint a dunaújvárosi kézilabdacsapat (Dunaújvárosi Kohász KA) klubbuszával.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánnak már nincsen csak lefizetett tábora és fanatikus agyhalottak. Ezeken kívül zéró a támogatottsága.
division
Írta a Népszava nevű szennyújság. Egyébként meg ebben a rossz időben miért ne lehetne busszal szállítani embereket egy ünnepségre? Hol van az leírva hogy nem lett kifizetve az út, A szokásos rágalomhadjárat megint.
Nessy
Mi ebben a meglepő? Eddig is így működött.
Sámannus
A metróhoz nincs busz, de "bányász" szállításra van.
peterkelemen
Orbánnak már nincsen csak lefizetett tábora és fanatikus agyhalottak. Ezeken kívül zéró a támogatottsága.
namihami
Na ugye, hogy a TAO címen, adóba be nem fizetett pénz minden egyes fillérje azoknál a kluboknál, akiknek utalták, igenis jó célra lett felhasználva. Még a Viktor-csürhe utaztatására is futotta belőle. Saját költségen nem biztos, hogy a brancs feljött volna a Gazdájuk igehírdetésére.
Azok a szegény idős nyugdíjasok némi kalóriapénzt is kaptak belőle, hogy több energiájuk legyen megverekedni az Istenükért. Ingyenebéd, de legalább néhány zsíroskenyér-lilahagyma kooperáció (plusz, igény szerint: sör, fröccs vagy Orbán-féle jó házipálesz) igazán dukál nekik, ha már vették a fáradtságot és a szokásos lengyel vattaemberek helyett ideette őket a nehézség. Igaz, azok vodkához voltak szoktatva.
nusika
..ilyen hideg esős időben, holnap, lehet, hogy a patikára is szükség lesz!! Akkor fogják majd áldani Viktort a nyugdíjasok hozzátartozói, amikor ápolni kell a lázas beteget! Mintha hallanám, hogy ...mondtam, hogy ne menj sehova!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok