Az 1956-os forradalom évfordulójának apropóján az MSZP EP-képviselője egy Facebook-posztban emlékezett a 61 évvel ezelőtti eseményekre. Ám ennek tartalma nemcsak a Fideszben váltott ki ellenérzést, hanem saját pártjában is. Végül Szanyi Tibor úgy döntött, hogy nyílt levélben fejti ki véleményét, és osztja ki a Fidesz-frakcióvezetőjét. ... "Most Szanyi Tibor nyílt levelet írt Gulyás Gergelynek: "Kedves Gulyás Gergely Frakcióvezető Úr! Mindenekelőtt sok szerencsét kívánok a frakciója vezetéséhez, s egyúttal jelzem, hogy ez a munkája nem tartalmaz történeti igazságtételi feladatokat. A velem kapcsolatos handabandázását pedig egyenesen visszautasítom, bár nagy meglepetéssel látom, hogy ijedtében elfelejtett sorosozni...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Szanyinak igaza van! Rendbe kellene tenni 56. eseményeit.
Volt egy idősebb kollégám, aki az 56 - os események alatt volt sorkatona. A parancsnoka iratokkal ellátva hazaküldte Őt és társait. A dicső forradalmárok háromszor fogták meg, és tették a nyakába a kötelet. Csak a szerencsén múlott, hogy nem akasztották fel. Idegileg összeomlott, és fiatalon öngyilkos lett.
Talán ezekről az eseményekről is kellene beszélni.
Ha a gyilkosokat meg kell büntetni ne tegyünk különbséget, és tetteik ne évüljenek el.
peterkelemen
Nem csak ez,d e az egész eleve hazugságokon alapul. Például nem a budapesti egyetemisták robbantották ki egyedül. A titikosszolgálatok szervezése nélkül nincs ilyen pláne nem egyből fegyverekhez jutás. Azok a fegyverek bevoltak készítve. Ja és ezt nem csak én, de 56-osok is osztják.
karma1
@peterkelemen: Amikor mi emlegethettuk eloszor az 56-os esemenyeket, akkor mi ugy tudtuk, hogy a Kilian laktanyaban kezdodtek az elso esemenyek, ami a Corvin kozzel szemben van az Ulloi ut masik oldalan, Mi ettol kevesebb, mint 500 meterre laktunk, szoval a szuleimnek eleg markans emlekei voltak ezekrol az esemenyekrol, meg arrol, hogy bannunket hogy zavartak le a pincebe. (En 2 eves voltam, a batyam 9).
Akkor szo sem volt "egyetemistakrol", mint a forradalom kirobbantoirol.
lusta
Nincs fekete fehér ügy. Ebben az esetben Szanyinak maximálisan igaza van.
@Gyuri Géderről: Én is ismerek egy hasonló esetet. Azzal a különbséggel, hogy a vonaton, amelyen a kiskatonák mentek vissza, szóltak nekik, hogy Pesten áll a bál és a parolijukat vegyék le. Ők túlélték.
Gyuri Géderről
@PUMPED: Ezt nevezi takaródzásnak.
A gyilkosság az gyilkosság, akár kutya akár eb követi el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.