A létszám nem moccan a magyar boltokban, hiába növekszik a bér - hívja fel a figyelmet a Blokkk.com. A 27-28 ezer forintos keresetemelés csak arra elég, hogy ne csökkenjen a létszám, miközben több munkáskéz kellene. A legnagyobb baj az élelmiszerboltokban van: itt egy év alatt 23 ezer dolgozó "tűnt el".

Forrás: napi.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Az Orbán vezette Magyarország ismételten "jól teljesít". Káosz minden szinten. Menekülnek a magyarok Orbán szemétdombjáról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@silber13: @durbincs: Jaj, hát ne beszélj így vele, ami kis bértrollunk igazából egy "hölgy"...
silber13
@SystemError: Persze,ő a hölgy a ferdehajlamúak társaságában. És erősen kétlem,hogy elvégezte az álktalános iskolát,mert buta, mint a tök, , és hadilábon áll a magyar nyelvvel.
silber13
@SystemError: Felőlem akármi,vagyki is lehe, amíg itt mindenkivel alpári módonbeszél, tőlem se várjon cicerói színvonalú szövegeket!Azt kapja,amit megérdemel
SystemError
@silber13: Én is hiszek a valódi egyenjogúságban, aminek az is része, ha okádék módon viselkedik egy nő, akkor azt kapja, amit férfiként adnál. Azért lássuk be ez nem így van...de az ő esetében tényleg tudom gyakorolni ezt..:)
silber13
@SystemError: Ha ez a senki egy nőnemű izé,akkor bizonnyal a saját testüket lízingelő némberek hordájába tartozik.
emerencia
Az egy fatális tévedés, hogy csak az élelmiszer boltokban van baj. Ott is van gond bőven, ahol összetett a munkaköre pl. egy eladónak. (Kötelező részletekbe menő vevőzés, az árut extra magasságú polcokon tárolják az eladótérben és az eladóknak mindezeken kívül az rengeteg egyéb eladótéri feladatot is el kell látni önkényesen megszabott időre.) Az ő fizetéseik és létszámuk sok helyen kevésbé emelkedtek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.