Jön a hideg, beállítottak egy hősugárzót.

Szombaton hajnalra 1-9 fokot jeleztek előre, nappalra is csak 10-16 fokot, nem csoda, hogy a János kórházban úgy érezték, fel kell készülni a hűvös időjárásra. A krónikus belgyógyászati osztályon egy kis hősugárzóval oldották meg a feladatot.

Bevetették a csodafegyvert: így fűtenek egy hatágyas kórteremben a János kórházban

A képet beküldő olvasóra hivatkozva a 444.hu azt írja, hogy a kórházban a radiátorok teljesen hidegek, a nyílászárók pedig vacakok.

A képet a cikkben itt tekintheti meg.

Cikk- és címlapkép: Youtube, illusztráció

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Már azt hittem, hogy a lázas betegeket osztották szét a kórtermek között...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Emberek!Örüljetek,mert a nemtommelyik stadionban a sok üresen kongóak közül még a gyepet is lehet fűteni.Lehet,hogy oda kéne költöztetni a betegeket?Nem tudom,van-e még rajtunk kívül ország,ahol sok-sok milliárdot el lehet költeni a miniszterelnök mániájára?Csak mert ő szereti a sportot,ezen belül a focit,bár ő magán nem látszik,mert a legújabb képein saccra kb 1.60x1.60-as a mérete a kisgömböcnek.Szégyen gyalázat,ami az egészségügyben folyik.Ez a kormány vétke,egyértelműen.
Lackó50
A lényeg, hogy a stadionokban már van fűthető gyep. Az nagyon fontos. A betegnek meg van keze és a fejére húzhatja a takarót. Majd ebédre kap sok babot és akkor a takaró alatti fűtés is biztosítva lesz.
De jó ötlet a lázas betegek szétosztása is a kórtermekben.
Eriksson
És akkor mi van, ha a kedves nővér egy februári kora reggelen ablakot nyit a magatehetetlen betegekre, aztán fogja magát és hazamegy? Ember se közel, se távol, aki becsukná. Majd úgy háromnegyed óra múlva előkerül a takarítónő...
terlasz
Lényeg, hogy Orbán segge alatt van hűtött-fűtött szék a stadionban. A fűtött gyep is sokat hozzáad a komfortérzetünk javulásához.
nyanya001
Az a lényeg, hogy a csüngőhasú stadionjaiban fűtött gyepszőnyeg van
hogy a bőr hűlne rá !
Desischado
Minek a betegre fűteni? Enyje, mit nem akartok! Nem elég, hogy orbán senke alá fűtenek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.