Átadták az Etyektől Tarjánba vezető 40 kilométeres kerékpárutat, a 2 milliárd forintból megvalósult fejlesztés a Pannonia Szíve turisztikai régió első nagyberuházása, az Etyeki Gasztrosétány kialakításának első lépése. Révész Máriusz, a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos kiemelte: a most átadott szakasz része az országban zajló, eddig nem látott nagyságrendű kerékpárút-fejlesztésnek, az aktív pihenést szolgáló kormányzati csomagnak.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
na... hála istennek és az Ő felkent vezetőinek. Ettől jut előbbre az ország... na meg attól, hogy mennyit lehetett a zséből kisíbolni a maffiózó kormánynak.
namihami
Hát igen. A létfontosságú dolgokra mindig tud pénzt fordítani ez a kormány. Ez a bicikliút? És most, éppen most? Mint egy falat kenyér.
Az etyeki és tarjáni polgárok éhségsztrájkja csak megérlelte a gyümölcsét. Végre meglett az általuk oly nagy mértékben áhított BICIKLIÚT. Mostmár jöhet a járda, vízvezeték, gáz és egyéb, századrangú apróság. Megvan, amire a rendszerváltás óta annyira áhítoztak. A Jóságos Miniszterelnök teljesítette a népe újabb óhaját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.