A helyszínen szörnyethalt egy háromtagú család, kocsijuk kedden késő délután egy kamion leszakadt vontatmányával ütközött. A végzetes baleset Miskolc külterületén, a 306-os elkerülő úton történt Felsőzsolca irányába.

A Bors saját információira hivatkozva azt írta, az autóban egy hatvan év körüli kazincbarcikai házaspár és a férj édesanyja utazott. Az autót a házaspár férfi tagja vezette. A többtonnányi rakománnyal való üt­közést egyikük sem élte túl.

A lekapcsolódott pótkocsi megölte a kazincbarcikai család három tagját, esélyük sem volt a túlélésre

A rendőrségi tájékoztatás szerint a Miskolcról indult nyerges kamion pótkocsija valahogyan lekapcsolódott a helyéről, elszabadult, és aztán önálló életre kelve haladt tovább.

A közvetlen mögötte haladó Renault sofőrje még épp időben észlelte a leszakadt vontatmányt, s bár az autó érintőlegesen ütközött a pótkocsival, a vezető időben fél­rerántotta a kormányt és meg­menekült.

A Renault mö­gött haladó autó – amiben a házaspár és az idős asszony utazott – viszont frontálisan ütközött a pótkocsival. Azonnal meghaltak, a holttesteket a tűzoltók emelték ki a roncsból.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@Pálinkás Pál: Nekem is ugyanez jutott eszembe. Egy fékező kocsiba is belerohanhatott volna, mert a követési távolság be nem tartása mellett nem volt elég éber a figyelme sem.
Természetesen, a leszakadt pótkocsinak is van felelőse.
Pálinkás Pál
@terlasz: Világos...a teherautóért a sofőr felel...de magát a karambolt a figyelmetlenség okozta!!!
Pálinkás Pál
@bakcsubakka: Meg tudlak érteni.én csak 6 napig voltam eszméletlen egy baleset után,...azóta...pedig még az átkosban volt...kicsit átértékeltem a dolgokat,beleértve a vezetést is...Sajnos balesetek mindig lesznek...csak a cikkben leírtak alapján ez bőven kivédhető lett volna...ahogy az előtte haladó kocsi meg is úszta!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.