Kisvárdán a cigányok azt mondják, be sem tehetik a lábukat a "roma központba". A helyi MSZP-s és jobbikos mindenről tudott, mégsem szóltak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
A cigányoknak meg kellene venni az anyagot pld.egy lakásfelújításhoz, egy szakember segítene, felügyelné a munkát és szépen rendbe hozatnám velük a lakásukat!
Sok életerős férfi,fiatal nő csak cigizik,lebzsel és a házaik úgy néznek ki mint amiben senki nem lakik.
Normális ember az agyát eldobja mikor látja a tv-ben a 20-30 éves életerős lakókat a házaik meg romosak.
Veleda
@1magyar: Erre találták ki a roma integrálási programot, hogy bevezessék őket a munka világába, de a Farkas Flóri és a Hegedűs Zsuzsa eldőzsölték a rávaló pénzt.
Azt még senki nem találta föl, hogy értelmes, hasznos munkára tanítsák meg a cigányokat.
Volt kosárfonási tanfolyam, de a kosarakat nem vette meg senki. Mi értelme volt ennek?
Csizmás Kond
Ma a huszonegyedik században, azt integrációs duma egy modern átverés. Aki ebben a fejlett korban nem tud illeszkedni azt akarva csinálja, tehát az integrálandó tömegek fizetett zavarkeltők ...és akik ezt éltetik azok az egész átverésnek a maffiafőnökei.
1magyar
@Veleda: Pedig műanyag tárolók helyett a kosár jobb lenne! Természetbarátabb megoldás.
Cicamama55
@Veleda: Bogdán Lászlót kellene megbízni! Nemcsak Cserdi, de az ország cigány lakosságának életét is nyugodtan rá lehetne bízni! Becsületes, szorgalmas, okos ember! Ilyenek kellenének a Parlamentbe is!
Veleda
@Cicamama55: Lehetne a mi értékrendünk szerint. De szerintem Bogdán László már annak is örül, hogy életben maradt a gázolási ügy kapcsán. Az Orbán kormánynak meg nem érdeke egy becsületes cigány vajda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.