Lázár János és Seszták Miklós mekkeleki teljesítményének hála az Országos Területrendezési Tervről szóló törvény tervezetéből szó szerint ki lett törölve minden tervezett híd, a tervezett új főtszakaszok 88%-a és minden eddig tervezett elkerülőút nyomvonala. Ezek megőrültek vagy minket néznek…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Centerum censeo

Ellenzék sirató, de ettől sem lesznek hitelesebbek

Van elég baja az ellenzéknek maguktól is, de újabb példát kell felemlítsek a mentalitás nevetséges voltára.
A derék index.hu által szemlézett egyik blog „A Fidesz leradíroz 38 tervezett főutat, 52 hídépítést és 52 elkerülőutat?” címmel számol be a „az Országos Területrendezési Tervről szóló törvény tervezete” tanulmányozása tapasztalatairól. Nem értek hozzá, de hajlamos vagyok – különösen, hogy a tervezetet „Lázár János és Seszták Miklós mekkeleki teljesítményének” köszönhetjük – hinni, hogy komoly gondok vannak. Azonban a konzekvenciák, csak azt tudnám feledni. A derék szerző a közérthető, de szakmai érvelése végére, majd id. Catoi elkötelezettséggel odarittyentette, hogy „Az Együtt megoldást kínál a magyar vidék és az építésügyi rendszer problémáinak megoldására is.”! =))
justhpeter
Értem. És ezt kellene nekem komolyan venni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.