A Fidesz tisztújító kongresszusán beszélt Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint a párt készen áll a választásra, és újabb 4 évre van szükségük

A Fidesz már ma is készen áll a választásokra – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke vasárnap a párt XXVII., tisztújító kongresszusán, Budapesten.

Orbán még legalább négy évet akar, szerinte a Fidesz készen áll a választásra

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Hangsúlyozta ugyanakkor: a Fidesz éppen attól Fidesz, hogy sohasem elégszik meg a választások megnyerésével.

Ennél jóval többet akarunk: azt is keressük, kutatjuk – és ha jó passzban vagyunk, meg is találjuk –, mi is a mélyebb értelme a soron következő választás megnyerésének, mit is kell tennünk azért, hogy a Fidesz győzelmével egész Magyarország és minden magyar nyerhessen

- mondta.

A Fidesz élére újabb két évre újraválasztott Orbán Viktor három feladatot jelölt meg: megerősíteni mindazt, amit az elmúlt hét évben elértek; elmélyíteni politikájuk szellemi és lelki alapjait; és megvédeni Magyarország jövőjét, mert "végre-valahára összeszedtük magunkat".

A jelenlegi kormánynak még legalább négy évig hivatalban kellene maradnia, hogy megerősítse az eddig elért eredményeket, hogy azok már visszafordíthatatlanokká váljanak

- mondta el a miniszterelnök.

Orbán szerint ma Magyarországon nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat uralkodik.

A magyarok nem számíthatnak az ellenzékre, amely a legfontosabb döntéseket – így például a családi adókedvezményt, az adócsökkentést, a Nők 40 programot, a földtörvényt, a devizahitelesek mentőcsomagját és a betelepítést tiltó alkotmánymódosítási javaslatot – sem szavazta meg – hangsúlyozta a Fidesz újraválasztott elnöke.

A korszellem a keményen dolgozó keresztény európaiak mellett van

A korszellem a mi oldalunkon áll, a keményen dolgozó, felelősséget vállaló, családjukról gondoskodó, hazájukat szerető és keresztény gyökereikhez ragaszkodó európai emberek oldalán – jelentette ki Orbán Viktor.

A kormányfő, a Fidesz újraválasztott elnöke arról beszélt: az európai emberek tízmilliói naponta keményen dolgoznak és küzdenek, hogy felszínen tarthassák magukat és családjukat, biztonság és rend után vágyakoznak, egyre erősebben kapaszkodnak kulturális identitásukba, és naponta harcolnak megszokott európai életük minden négyzetméteréért. "Mi vagyunk többségben", elsöprő többségben, és csak idő kérdése, hogy nemcsak Magyarországon, de egész Európában és az egész nyugati világban "győzni fogunk" – tette hozzá.

Kijelentette: harc és küzdelem van és lesz, és ez odavezet, hogy a következő évtized európai vitái az identitás, az emberek, a népek, a nemzetek, az országok, sőt a kontinensek mivolta körül forog majd.

A Soros-birodalom fenyegeti Magyarországot

Magyarország meg fogja védeni határait, meg fogja akadályozni a "Soros-terv" végrehajtását, és végül ezt a küzdelmet is megnyeri - jelentette ki Orbán Viktor.

Amikor azt mondjuk, "védjük meg Magyarországot", akkor azt hirdetjük: meg kell védenünk a munkát, a családot, a biztonságot, a törvények uralmát, az eredményeket, a magyar kultúrát és a jövőnket

- hangsúlyozta.

Szavai szerint a "Soros-birodalom" fenyegeti Magyarországot, mert útjában állunk annak a tervnek, amely a nemzeteket fel akarja számolni, és kevert népességű Európát akar létrehozni.

A "Soros-tervnek" a migráció csak az eszköze, hogy azzal meggyengítse a nemzeteket és megadja a kegyelemdöfést a keresztény kultúrának – mondta a miniszterelnök, kijelentve ugyanakkor:

amit nem tűrtünk el a szovjet birodalomtól, azt nem fogjuk eltűrni a Soros-birodalomtól sem.

A Soros-terv súlyosan veszélyezteti mindennapjaink biztonságát is. Európa bevándorlóországaiban gyakorivá váltak a terrorcselekmények, nőtt a bűnözés, megsokszorozódott a nőkkel szembeni erőszak, és újra felcsap az antiszemitizmus. Ez az, amit meg kell akadályoznunk, ez az a veszély, amelytől az országot meg kell védenünk

- mondta.

Európai Egyesült Államok helyett európai szabad nemzetek szövetsége

Orbán Viktor abban látja az egységes Európa fennmaradását, ha "európai egyesült államok" helyett az európai nemzetek szabad szövetsége jön létre.

A kormányfő szerint vannak olyan országok, amelyek "posztkeresztény és posztnemzeti" korszakba akarnak lépni. Különböző megítélések vannak a kérdésben, azonban úgy biztosan nem lesz egység, ha egymásra akarjuk kényszeríteni a másik gondolkodásmódját, érdekeit és céljait – tette hozzá.

Akkor maradhat fenn az európai egység, ha elfogadjuk egymás különbségeit, ha kölcsönösen megadjuk a kijáró tiszteletet és ha "európai egyesült államok" helyett az európai nemzetek szabad szövetségét hozzuk létre – mondta Orbán Viktor.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ha ezek a mocskos gecik maradnak még négy évig akkor Magyarországnak végleg befellegzett!!!TEGYÜNK RÓLA HOGY NE NYERHESSENEK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Ha ezek nyernek akkor a világ összes harangját egyidőben fogják meghúzni Magyarország emlékére...
mackoka46
@Eladott Ország: Ugyan ! Ennek a mocsoknak az akasztófa kegyelem !
42
"Meghíztak, kövérek lettek, gonosz beszédük csak úgy árad.
Az árvák ügyét nem ítélik igaz ítélettel, hogy boldogulhassanak, és a szegényeknek sem szolgáltatnak igazságot.
...
Borzalmas és rettenetes dolgok történtek e földön:
... és nép így szereti!
De mit tesztek majd, ha eljön a vég?" - !!!

Te tényleg azt hiszed, hogy megúszod?
Hogy a bűn, nem marad büntetlenül?
Végig csalod, hazudod, lopod, rabolod, ölöd, nemzet pusztítod az életedet, aztán jó vénségedben az élettel betelve békében meghalsz? - talán tényleg így lesz, és a halálos ágyadon ezt gondolod majd, de...
Áá-oáá, ezt nem úszod meg (te sem), mert isten MINDENKIT feltámaszt az ítéletre - és erre mérget vehetsz!!!
Lesz ott sírás, meg fogcsikorgatás, meg minden...

Szaladhatsz a nagy egyházakhoz, akiket ezerrel támogatsz pénzzel, de nem fognak tudni neked felelni (SENKI SEM !!!), mert nem értik a lényeget - nem tudnak segíteni neked még egy olyan egyszerű kérdésben sem, hogy megértsd a létezésed értelmét...
Ők nem tudnak, én meg nem akarok!

Az ítéletről egy fél mondat: Amikor gonosz létedre szembesülsz a mérhetetlen jósággal, szeretettel, SAVKÉNT fogja marni a lelkedet, az egész bensődet, de te (meg a fajtád)...
És mit tartalmaz a mondat másik fele?
Majd a saját bőrödön, amikor eljön az idő...
Mirabilis
"... Orbán Viktor ...feladatot jelölt meg: megerősíteni mindazt, amit az elmúlt hét évben elértek; elmélyíteni politikájuk szellemi és lelki alapjait"
Na ettől mentsen meg minket a jó Isten és a 2018-as szavazás.
Mirabilis
@Béla333: "De az ellenzéki elit nem képes tolvajt kiáltani, mert lóg a zsebéből a saját rablott holmija"- ne már, a megmaradt még ellenzéki médiából, mint csapból a víz úgy folyik orbánékra tolvaj kiáltás.
Hogy lóg a zsebükből bármilyen rablott holmi? Haha. Sírva könyörögnének orbánnál, hogy lehetett volna jobban?
Mirabilis
@Béla333: "Nevetséges, hogy egy kiépült fasiszta államban négy év alatt nem volt képes az ország értelmes része elkergetni saját ellenzéki vérszívóit, akik a nyakukon ülnek, és most ellenzék néven várják, hogy rájuk szavazzanak."
Talán elfelejtetted, vag ynem veszed észre, hogy gyakorlatilag minden minden média -tv csatorna, rádió csatorna, újság (Népszabi megszüntetése) orbán kezébe került, és csak az ő propagandája harsog mindenhol. Az ellenzéki pártok ezzel szemben -és az így megvezetett bözsi nénikkel - tehetlenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél