A Nemzeti Adó- és Vámhatóság (NAV) és a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) ellenőrzést tartott a Mall.hu webáruházat fenntartó Internet Mall Hungary Kft. Váci úti központjában. 

A webshop hivatalos oldalán ezzel kapcsolatban nincs semmilyen információ, viszont az kiderül, hogy a Mall.hu átvételi pontjai és ügyfélszolgálata technikai okok miatt jelenleg nem elérhetőek.

"A mai nap során egy munkavállalónk tevékenysége kapcsán a NAV és az NNI helyszíni vizsgálatot kezdeményezett társaságunknál. Mindenben együttműködünk a hatóságokkal annak érdekében, hogy a nyomozást mielőbb megnyugtatóan lezárhassák, a nyomozás sikere érdekében további információt jelenleg nem áll módunkban megosztani"

- mondta Rédey Iván, a Mall.hu vezérigazgatója az Indexnek.

(Index.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Az igazi hír az lenne, ha andyra is lecsapnának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Ebből lesz kiegyenlítve a Mezőkövesdi olcsóbb benzin,vagy egy maffia film forgatókönyve?
alterego56
@papa.49: Jó néhány műszaki cikket vásároltam tőlük, előre fizetéssel is. Mindegyik időben megérkezett és a minőséggel sem sem volt baj. Azt gondolom hogy a jelenség nem általános.
papa.49
Mivel a 3 napos határidő már lejárt, mert ugye csak karácsony után tudtam jelezni, hogy kuka a készülék, a szervizhez irányítottak, azok cseréltek antennát, másodszor ,,alaplapot,, de ugye nekem ez szakmám , bizony nem cseréltek semmit benne a panel gysz. megegyezett az eredetivel ... Amúgy meg már az első ,,javítás,, alkalmával megírtam, hogy a hiba miatt kérem a készülék cseréjét erre se voltak hajlandók, hát kivágtam a szar akait a kukába, és vettem egy másik másmilyent ami azóta is működik !!!
Pálinkás Pál
@papa.49: Telefont nem veszünk rendelősen...legalábbis szarintem egy műszaki cikket jobb ha megnézel,kezedbe fogod..de ez csak privát véleményem..
papa.49
@Pálinkás Pál: Általában nekem is de ez így jött össze, nem is ott van a gond, hanem hogy egy teljesen kuka készüléket küldtek... A hibájára akkor se lehetett volna rájönni ha kézbe veszed, mert a verkli önállósította magát időnként (ez lehetett 5 perc, de volt hogy 2 óra is volt ) elkezdett ,,hálózatot keresni,, annak ellenére hogy ,,5,, volt a térerő, megtalálta, ráállt, ezt akkor is eljátszotta ha éppen telefonált vele a nejem... Akai szerviz ,,antenna csere,, ugyanolyan szar maradt, visszaküldve ,,alaplap csere,, csak én már akkor felírtam, lefényképeztem a készülék belsejét, minden oldalról, különös tekintettel az alaplap gysz. ra ...
Láss csodát ugyanazzal az alaplappal jött vissza, ugyanolyan szarul... Telefon a szerviznek, miért nem adták ki a cserére jogosító papírt, ha egyszer nem javítható, erre csak makogás volt a válasz,na ekkor rágtam be, szétszedtem darabokra, és tudod semmi nyoma nem volt sehol semmilyen javításnak !!! Ekkor vettem egy másik készüléket az egyik multinál ami azóta is működik hibátlanul !!! Nálam a mall betette a kaput végleg !!!
Pálinkás Pál
@papa.49: Igazad lehet...a műszaki cikkek azok,amiket nem veszek webshopban sosem..azokat inkább olyan nagyobb helyről,ahol szó nélkül cserélik ha baj van..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.