Jövő héten brüsszeli ellenőrök érkeznek Budapestre és azt vizsgálják, megfelelő-e az uniós támogatású magyar projektek közbeszerzési rendszere, különös tekintettel az ellenőrzésre - írja a 24.hu. A tét nagy, hiszen a magyar kormány már előlegként 1700 milliárdot kifizetett a projektekre a költségvetésből, Brüsszelből viszont csak 326 milliárdnyi támogatás érkezett.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lassan, nagyon lassan elkezdhet visszaütni az állami-korrupció
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/11/eu.jpg
A fenti ábra ugyanis azt szemlélteti (Eurostat), hogy 2016-ban mennyi pénz áramlott innen oda
az Európai Unió tagországaiban. Úgy tűnik, hogy valamiért még mindig nem rohadt meg az
a dekadens, liberalizmusában totalitárius Unió, még mindig nem mi húzzuk V4-es
csatalovakként és gőzmozdonyokként a rothadó nyugati demokráciákat. Mert még mindig a nem migránsmentes övezetek felől áramlanak a százmillió eurók Magyarországra.
Miközben Magyarországról összesen 100 millió eurót (31 milliárd forint) utaltak uniós és nem
uniós országokba tavaly, 663 millió euró (több mint 200 milliárd forint) érkezett az országba,
ebből a fent látható 563 (mintegy 175 milliárd forint) kifejezetten azokból az európai országokból (Franciaország, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Írország, Ausztria, stb.), ahova a legtöbb magyar munkavállaló tántorgott ki kalandvágyból. Mert egyébként Orbánból és kolbászból van itt is a kerítés, de ezek mégis voltak olyan hülyék, hogy fogták a motyót és a migránsok közé putyerkáztak. Migránsnak. Nekünk nem legyőzni kell a Nyugatot, hanem újra felismerni, hogy Európához tartozunk, hogy nekünk nem ellenfelünk az Európai Unió, hanem partnerünk és szövetségesünk. Nekünk nem Európa az ellenségünk, hanem az, aki nyolcadik éve zsírosodva háborúzik a béke ellen, az örök hatalomban maradásért. Aminek az egyik remekbe szabott eredménye, hogy magyar emberek százezrei leginkább Skype-on és banki átutalások révén érintkeznek a családjukkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.