Azt jósolja, hogy az unió pénze nélkül a Fidesz-hatalom egy napig sem lesz életképes. A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke szerint már az Európai Bizottság is rájött, amit ő régóta tud, hogy a „fiúk lopnak”. Gyanítom, hogy Brüsszel is régóta tudja, csak hát az unióban – nem Magyarországon – számít a jog, a hivatalok malmai lassan őrölnek, mert össze kell szedni a bizonyítékokat, alaposan fel kell készülni az ellenőrzésre – írta Bokros Lajos. Na, most az EU elkészült. Budapestre küld egy hadseregnyi ellenőrt, hogy évekre visszamenően megvizsgáljanak csaknem minden, legalább részben a “hanyatló nyugat” adófizetőinek pénzéből fedezett projektet, közbeszerzési eljárást.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Még egy Bokros-csomagot nem kérek, köszönöm szépen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
@Bástya Béla Elvtárs: - nosza, migrálj oda!
42
Eddig is tudtam, de nem gondoltam rá így.
Pár napja láttam a nácikról egy filmet.
Egyből orbán jutott az eszembe (ezt köves somlónak ajánlom: Tudod, kiscsíra, amíg nem ismeritek el Jézust Isten fiaként, addig nektek alkonyzóna).
Szóval volt Németország, és hidd el, ha nem lettek volna szövetségesei (olaszok, japánok, magyarok), Németország akkor is neki megy egyedül az egész világnak (mert mertek nagyot álmodni). Az EGÉSZ világnak össze kellett fogni, hogy meg tudják fékezni, és még agy is óriási emberáldozatok árán sikerült csak.

orbán viktor ugyanez a bullshitgenerátor.
DE!!!
Ez nem orbán viktor erejét, hanem a mérhetetlen gonoszságát mutatja.
Ezért mondható ki: hogy orbán viktor a velejéig romlott, minden jóra képtelen (ami jóra képes, az csak pávatánc látszat), emberölő, a saját érdekeiért mindent, és mindenkit feláldozni hajlandó.
Ennek a fajtának semmi nem számít - sem Isten, sem ember.
Csak zúzz, rág, tipor, feléget - amíg bele nem szalad egy péklapátba...
42
@Bástya Béla Elvtárs: Hülye gyerek!
Fogalmad sincs, hogy miről beszélsz.
Horn Gyula pár év türelmet kért, és Bokrossal, nem hogy kihozta a dzsuvából az országot, hanem növekedési pályára állította.
Aztán jött az első - és sajnos nem az utolsó - orbánkurmány.

Megsúgom neked, hogy abban a pár évben semmit nem éreztem a bajból, de ha éreztem is volna, az ország érdeke miatt lenyeltem volna a békát.
Viszont jött az orbán, és mindent pozitívumot felélt.
Sokat magyarkodott, az apjának kőbányát lopott, magának meg szőlőültetvényeket.
Viszont az már akkor is látszott, hogy ez az ember EGYSZERŰEN SAJNÁLJA A PÉNZT a magyar emberektől, nem akarja, hogy kitörjön ez az ország a nyomorból.

Kim Dzsong Orbán, ha tehetné, Észak-Koreához hasonló állapotokat teremtene itt.
Azért nem elégedett, mert hiába van hatalma, pénze, 50%-os támogatottsága, nem tud totalitárius diktatúrát létrehozni - pedig ő abban érezné igazán otthon magát.
Bástya Béla Elvtárs
@elnyomott: Én itt születtem! Sehova nem akarok "migrálni" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.