A fővárosi rendőrök egy családi veszekedéshez vonultak ki még március 13-án, az esti órákban. Amikor a járőrök odaértek, a lakásban egy sérült kiskutyára figyeltek fel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Az jobb lett volna ha a kutyájával veszik össze és a barátnőjét rugdossa meg? Az ilyen féregnek nem való se kutya se barátnő. állatvédelmesek ugrás.Engem kipellengéreztek a Délvilágban,hogy macskakolóniát tartok a házunkban,mert befogadtam egy kóbor cicát és az nőstény volt.Az anyagi helyzetünk miatt ivartalanítani nem tudtuk,így szaporodtak.Többször kértem segítséget,de nem kaptam.Mit tehettem volna? Megöljem a kiscicákat születésük után azonnal? Kivigyem az erdőbe és ott eresszem szélnek őket? Mérgezzem meg mind? Ugyan is ilyen javaslatokat kaptam.na ezt nem tudtam megtenni.Végül azért megoldódott,mert 3 év könyörgés után a Szegedi cicamentők felfigyeltek rám és ivartalanították az összes fiút és lányt is.Így most 12 cica boldog tulajdonosai vagyunk,de legalább nem szaporodnak tovább.Úgy koldulóm össze házról házra a ételmaradékokat nekik a környéken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.