Vádemelési javaslattal zárták le a rendőrök annak a férfinak az ügyét, aki a Szentendrei úton két fiatal férfi halálát okozta egy balesetben idén márciusban. A baleset egyik áldozata Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakos volt.

Felidézték: O. Áron 2017. március 18-án 1 óra 10 perc körül a megengedett legnagyobb sebességet túllépve közlekedett, és a budapesti Szentendrei úton hátulról belerohant egy a piros lámpánál várakozó gépkocsiba. Annak sofőrje, a 22 éves D. Bálint és utasa, a 22 éves J. Richárd Sándor olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy mindketten a helyszínen életüket vesztették; O. Áron is súlyosan megsérült.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy O. Áron a balesetet ittas állapotban okozta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vizsgálói a 29 éves budapesti férfi ellen halált okozó járművezetés ittas állapotban bűntett miatt indított eljárást befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek – áll a közleményben.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
@Horizont: még csak most jön a java...olvass vissza a baleset utáni pár óra híradásaiban...ki is a balesetet okozó fiatal?
az lesz a vége pár év múlva, hogy... " mi is történt?"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
@Horizont: Pláne, hogy a szonda ezt rögtön kimutatja. De, ha kórházba viszik, ahol (még le se vetkőztetik, máris vért vesznek tőle),szintén hasonló eredményre jutnak.
De ahhoz keresni is kell az eredményt. És ki tudja, hogy végülis ki ez az O. Áron? Lehet, hogy csak mostanra érkezett meg rá a kilövési engedély...
nezelodo
@namihami: Ha a napszámos Józsi teszi ugyanezt, ha lenne olyan kocsija, már azt is elfelejtette volna, hogyan süt a nap. Ennek a nyikhajnak azért nem lesznek nehéz börtönévei, mert mindenki annyit is ér amennyije van. Biztosan hallunk még róla, hogyan akarják kimosdatni ez a kétszeres gyilkost.
wagabund
@Horizont: még csak most jön a java...olvass vissza a baleset utáni pár óra híradásaiban...ki is a balesetet okozó fiatal?
az lesz a vége pár év múlva, hogy... " mi is történt?"
nezelodo
@Horizont: Ismertem ilyent, örökös rettegésben élt, hogy mi lesz vele, ha vége a sok pénznek. A gyereknevelés meg abból áll, hogy minden szart megvett nekik nagyon sok pénzért, ami másnak nem adatik meg, de a gyereke egymás követő két napon még ugyanazt a bébiszittert sem láthatta, mert bizonyos oknál fogva naponta cserélődtek. Ha nem az már nem a gyerekkel foglalkozott utána, de akkor sem maradt sokáig.
namihami
Kinek Szent Péter a barátja, könnyen jut a mennyországba. A börtönbe vezető út már kicsit rögösebb, mint a példa mutatja.
human
@Horizont: Próbálják megvásárolni a törődést. Hasonló lehet mikor a szülő indokolatlanul védi a gyerekét a tanár ócsárlásával mintegy így szerezve jó pontot a gyerkőcnél, illetve nem akarja magának bevallani, hogy valójában nem a tanár, hanem ő hibázott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.