Mészáros Lőrinc olyan mint a foci. Mindenki érteni, tudni véli, mi is a lényege. Üdítő a változatosság: végre megvan az ember, aki megfogta a lényegét. Megtudhatjuk végre, hogy Mészárosék Lőrinc nevű fia szerénysége tiltja, hogy önmagát előtérbe tolja, ellenfelei viszont agyonhallgatják szociális érzékenységét. Dr. Petrin László volt felcsúti jegyző, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója, jogász tollából kaphatunk veséig hatoló leírást hősünkről: Bocsánat, nem kampányolni akarok, de az igazságtalanságot nehezen viselem. Jó tudni, ki is az az ember, akit a baloldali kampányban ország-világ előtt kötéllel és/vagy börtönnel fenyegetnek. Egyetlen bűne, hogy Felcsút polgármestere, illetve földije Orbán Viktornak. Azért lenne jó sokakhoz eljuttatni ezt az írást, hogy világosabban lássanak azok is, akik nem látnak tisztán ebben az ügyben (sem). Mészáros Lőrinc több mint húszéves tisztes vállalkozói múltra tekinthet vissza. -írja mindenszo.hu-n maga a nyilatkozó.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugy latszik, ennek a szent embernek nem volt pontos a listaja, mert nehany hazzal arrebb egy neni halalra fagyott a sajat hazaban...
Es ez az onzetlen jegyzo mennyiert irta ossze ezt a csodaszep eletutat lorikerol?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Aki Én: persze hogy nem mert ez a demokrácia, amit főleg ti liberálisok hangoztattok nagyszájjal.
...ma ilyen az élet vazze...neked egyik nem tetszik nekem a másik és vitatkozunk...
...az intelligenciát pedig hadd ne emlegessük.
Aki Én
@Csizmás Kond: Az a demokrácia, hogy valaki a közösből kiszed egy év alatt SZÁZMILLIÁRDOT? Aki ezt így, ebben a formában nem akarja látni, az totál beteg.
Titeket persze ez nem érint, mert ti csak kaptok, ezt nem tőletek veszik el. Na ezért mondjuk, hogy csak az szavazzon ide, aki ezt a saját bőrén érzi.
Én is leszarom, hogy a dél-amerikai diktátor lop, nem tőlem lopja. De azért nem mondom, hogy az tök rendben van.
Csizmás Kond
@Aki Én: ..elárulhatnád pl azt hogy én mit kaptam...ha már ennyire vehemensen állítod...
CsipkeRózsa
Aki az egyik leggazdagabb ember, nyisson egy alapítványt, és jótékonykodjon, sokan rászorulnának. Persze lehet, hogy nem az övé a nagy gazdagság, nem költhet akármire.
Csizmás Kond
@Aki Én: ..ha nem akarsz nem kell válaszolnod de süketelned sem .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.