A szélsőséges, félkatonai szervezetek és a Soros-terv nemzetbiztonsági kockázatairól is kérdezték a belügyminisztert a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén. Pintér Sándor az ülésről a sajtót megkerülve egy hátsó ajtón távozott, így a bizottsági ülésről csak a képviselők többször egymásnak is ellentmondó beszámolói alapján kaptunk tájékoztatást.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ezek utan nekem mar enekelhetnek akarmit, - mindegyikuk elvesztette a hitelesseget. Molnar Zsoltot eddig csiptem, - ezek utan mar szemmi - es hat Bernike sem lat semmit sem abban, hogy 3 hirhedt fegyveres csoport is mukodik a Jobbikos felugyelettel, es hat azon nem is csodalkozom, hogy nemethsziszinek csak formai felhaborodasa volt a ket elotte szolohoz - az o kis agyaig csak ennyi jut el...
Kozben elkepzeltem - rendkivul vizualis vagyok - amint Szel Bernike lemegy mondjuk Gyongyospatajra, vagy mas, surun lakott teruletre, es az elso marcona fickotol megkerdezi, hogy "ugye nem-e on-e a Betyarsereg vezetoje? Es ha igen, akkor vannak fegyverei? Veszelyeztetni akarja-e a lakossagot, ha valami nem tetszene a Betyarseregnek? " (Direkt hasznaltam a "nem-e" kerdest, mert igy soha nem hasznaljuk az e kerdoszocskat!)...
Es utana halalkomoly arccal elmegy a NB Tanacs ulesere, es azt mondja, hogy ok megprobaltak felmerni...Engem meg kiver a viz,. hogy ezt ma valaki komolyan ki meri jelenteni...
Es mikozben ez a kisegyuttes ragja a gittet, addig a kerdesben legilletekesebb ragyassanya eltunik a tapetaajton, mint egy Sherlock Holmes sztoriban a gyilkos...
Szanalmas...Tehat ma Magyarorszagon ez a 3 felkatonai szervezet semmi veszelyt nem jelent a lakossagra nezve, mig a hataron egy nejlonszatyorral meg ket 3 eves gyerekkel bejovo hazaspar eleve terrorista, igy azonnal le is tartoztatjak oket.
Gratulalok Bernike, csak igy tovabb a fidesz 4/5-ert!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@karma1: 22.26
Mondj igazat, akkor egy rossz szavam nem lesz hozzád. Úgy gondolom nem egy nagy kérés!
Nem először teszeed meg, hogy egy beidézett cikkben, blogban NEM szereplő, nem létező dologról állítod az ellenkezőjét és erre a saját magad hamis kitalációjára alapozva elkezded mocskolni pl. az LMP-t!
Itt, ennél a cikknél is ez a helyzet.
Ezt írod tegnap 07.50-kor: "es hat Bernike sem lat semmit sem abban, hogy 3 hirhedt fegyveres csoport is mukodik a Jobbikos felugyelettel," majd kissé lejjebb miután a saját álomvilágodból egy komplett történetet is kerekítettél, a saját hülyeségedből levonod a konklúziót: "Gratulalok Bernike, csak igy tovabb a fidesz 4/5-ert!"

Ezzel szemben az ÁLTALAD beidézett cikkben Szél Bernadett a paramilitáris szervezetekkel kapcsolatban nem nyilatkozott (vagy legalábbis a cikk ezt nem idézi) mindösszesen ennyi szerepel Szél Bernadettel kapcsolatban, hogy a Soros terv egy hazugság:
"„Én alaposan és minden irányból megpróbáltam felderíteni, hogy létezik-e ilyen hálózat, hogyan működik. Próbáltam információkat szerezni, és a magam részéről teljes lelkiismerettel tudom azt mondani, hogy semmi olyan hírszerzési információ nem áll rendelkezésre, ami arról szólna, hogy itt valami vérmes hálózat működne” – mondta Szél Bernadett.

A te írásod és a valóság köszönő viszonyban sincs egymással. Nem először csinálsz ilyet, ami egészen elképesztő! Ha nem manipulálsz, hazudsz, csúsztatsz, akkor nem szólok hozzád sem! De ha igen, akkor ezt szóvá teszem, ha tetszik neked, ha nem!
karma1
@Béla333: Csak a miheztartas vegett: (A fenti cikket ha kinyitod, te is olvashatod a ket csillagszemeddel:)
"Ugyanerről számolt be az LMP társelnöke is.
„Én alaposan és minden irányból megpróbáltam felderíteni, hogy létezik-e ilyen hálózat, hogyan működik. Próbáltam információkat szerezni, és a magam részéről teljes lelkiismerettel tudom azt mondani, hogy semmi olyan hírszerzési információ nem áll rendelkezésre, ami arról szólna, hogy itt valami vérmes hálózat működne” – mondta Szél Bernadett."

Szoval szerinted ezzel kapcsolatban nem nyilatkozott Bernike.
Bela, ne toljad mar a TE almaidat, mert a valosag egeszen mas...

Aztan beszeljuk meg, hogy ki hazudik.
Béla333
@karma1: 12.23
Tényleg elég súlyos szövegértelmezési gondjaid vannak!
Az általad beidézett részt megelőző mondat amivel kapcsolatban Szél Bernadettet idézték a cikk szerint ez volt:

"Molnár szerint semmi olyan megerősítés nem történt, ami veszélyt, vagy nemzetbiztonsági kockázatot sorolt volna föl, akár a civil szervezetek, akár Soros György személyével kapcsolatosan.
Ugyanerről számolt be az LMP társelnöke is..."

Nem fogod, hogy itt a nyilatkozat, a cikk már nem a militáns szervezetekről szól, hanem a bizottság másik napirendi pontjáról, ami a Soros terv vizsgálata.
Ott van: "...semmi olyan megerősítés nem történt, ami veszélyt, vagy nemzetbiztonsági kockázatot sorolt volna föl, akár a civil szervezetek, akár Soros György személyével kapcsolatosan."

Eszméletlen! Lehet hogy te nem szándékosan csúsztatsz, hanem nem érted a cikkben leírt szöveget?
De azért a homály ellenére mocskolni azt kapásból tudsz...
Béla333
@karma1: 12.23
El sem hiszem, hogy ezt nem érted! :

"A bizottság tagjai a belügyminiszter az úgynevezett Soros-terv nemzetbiztonsági vonatkozásairól is kérdezték.
Molnár szerint semmi olyan megerősítés nem történt, ami veszélyt, vagy nemzetbiztonsági kockázatot sorolt volna föl, akár a civil szervezetek, akár Soros György személyével kapcsolatosan.
Ugyanerről számolt be az LMP társelnöke is..."
Béla333
Mondjuk DK-snak jó vagy így is!
Pontosabban így csak DK-snak vagy jó...
Pálinkás Pál
@karma1: ÓÓÓÓÓÓÓ...hogy sajnálom a "szegény roma" lakosságot... Csak tudod az a helyzet hogy ahol nincs ,vagy kevés a cigány,fényévekkel jobb,biztonságosabb az élet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.