Pintér Sándor szerint eddig senki sem kezdeményezte Tiborcz István nemzetbiztonsági ellenőrzését, de ha fogják, a törvényes határidőn belül elvégzik azt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Tiborcz nem a nemzetbiztonságra veszélyes,hanem a közpénzek kasszájára.Ezt én mindenféle átvilágítás nélkül is-csak az internetes információk alapján-tudom igazolni.És akkor Ráhel saját lábát még meg sem említeném.Hol vehetem fel ezért a pénzt a kasszából,amíg még van benne valami?
Equus
lesz is olyan világosság, mint Dunaújvárosban
Edmond Dantes
Tiborcz nem a nemzetbiztonságra veszélyes,hanem a közpénzek kasszájára.Ezt én mindenféle átvilágítás nélkül is-csak az internetes információk alapján-tudom igazolni.És akkor Ráhel saját lábát még meg sem említeném.Hol vehetem fel ezért a pénzt a kasszából,amíg még van benne valami?
papa.49
Hová gondol a képviselő a csutigeci vejét átvilágítani ???
Még mit nem ))))))))))))))))))))
RonaGyuri
"Tiborcz István szoros kapcsolatban áll Magyarország miniszterelnökével, eközben pedig nemzetközi körözés alatt lévő bűnözőkkel üzletel a cége" - hol van itt a gond?
Similis simile gaudet!!! =))
nezelodo
Nem tudom, én ha pálinkás demizsonnal mutatkoznék, nem a nemzetbiztonsági csapat vegzálna, hanem a fináncok, mert elbukott a pálinkaforradalom és keresnék a zárjegyet a butykoson. Aztán jönne a NAV, honnan van pénzem öt liter kozmásra? Ráadásul én egy kortyot sem adnék belőle a mini elnöknek, mert még több sületlenséget hordana össze.
tudode
Az após sem esett át nemzetbiztonsági vizsgálaton, akkor a vejnek miért kellene???

2017 05 05
--- Pintér: Nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon Orbán Viktor
www.atv.hu/belfold/20170505-pinter-nem-esett-at-nemzetbiztonsagi-atvilagitason-orban-viktor
.
Ennek hiányában nem is JUTHATNA TUDOMÁSÁRA "ÁLLAMTITOKNAK" minősülő adat!!!
.
Ilyen szempontból "is" akkora katyvasz van még a HATALOM GYAKORLÁSÁVAL összefüggésben is, amelyre példa a NAV elnök többszörös ÁLLAMI, és önkormányzati tisztsége. Erre még a PÁRTÁLLAMBAN SEM volt példa!!! (Fatornyos falujának benzinár csökkentés)))))
.
Emiatt fordulhatott elő az, hogy a miniszterelnök a Paks-2-vel, v talán más üggyel kapcsolatban is pl. jól emlékszem, hogy meglepődve olvastam a hírt, hogy
.
March 4, 2017
---- Áprilistól megosztunk pár államtitkot az oroszokkal
hirhatar.com/aprilistol-megosztunk-par-allamtitkot-az-oroszokkal/
.
""" Szép csöndben, a Magyar Közlöny utolsó oldalain jelent meg egy rendelet, mely szerint áprilistól Magyarország és Oroszország minősített adatokat, azaz államtitkokat oszt meg egymással. Hogy miket, azt persze nem tudni."""
.
Őskori tudatlanság, v trehányság "ez is"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.