Megtette hatását a kormány sorosozásos propagandája – az üzletember felveszi a kesztyűt.

Soros György nagy bejelentése: ellenkampányt indít Magyarországon
Fotó: Wikipédia

Soros György tájékoztató kampányt indít Magyarországon a kormányzati támadások miatt – jelentette be a Nyílt Társadalom Alapítványok budapesti szóvivője kedd este a Hír TV Egyenesen című műsorában.

Csontos Csaba elmondta azt is: a kormányzati lejárató kampány csak az ország problémáiról próbálja elterelni a figyelmet szerintük.

Tájékoztatni akarják a magyar lakosságot arról, hogy mi is az igazság. Nemcsak azzal kapcsolatban, hogy Soros György mit gondol azokról a kérdésekről, amelyeket a kormányzat neki tulajdonított, hanem azokról a kérdésekről is, amelyekben tevékenykedik, amelyekben aktív – magyarázta a műsorban.

Az RTL Klub-on kedden leközölt üzenetben Soros arról beszélt, hogy

tragédia Magyarországnak, hogy a jelenlegi kormánya a valóság kiforgatásával és a lakosság félrevezetésével próbálja magát hatalmon tartani.

Soros szerint a kormány ugyanis szándékosan kiforgatta az ő elképzeléseit a menekültekről, és ezt próbálják ellene fordítani.

A Fidesz közleményben reagált Soros felvetésére:

Soros György ellenkampányt indít Magyarország és a Nemzeti Konzultáció ellen, mert magyarázni akarja a Soros-tervet. Fenyeget, vádaskodik és letagadja a saját korábbi javaslatait, miszerint évi egymillió migránst kell betelepíteni Európába és kötelező kvótákkal szét kell osztani őket. Soros György immár nyíltan frontális támadást indított hazánk ellen, csak azért, mert mi nem akarunk bevándorló országgá válni. Mindent megér neki, hogy megpróbálja elhallgattatni a magyar embereket, eltakarítsa a Soros-terv útjából a magyar Nemzeti Konzultációt és a bevándorlás ellenes Orbán-kormányt. Ehhez ellenkampányt is indít, amelyhez beveti majd a Soros-hálózat összes szereplőjét. Magyarországra uszítja az általa pénzelt médiumokat, szervezeteket, a brüsszeli szövetségeseit és a hazai ellenzéket. A hírek szerint magyarországi ügyvédjeit is már magához rendelte, hogy a Magyarország elleni támadás lépéseit megtervezzék

írja közleményében a kormánypárt.

(HVG, MTI)

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@kiscsillag66: A kormany nem is fogja soha. A valasztokhoz kell, hogy eljusson az uzenet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
erről egy vicc ugrott be.
A tanárnő berohan az igazgató elé. .- Ez tűrhetetlen az egyik gyerek, egész órán csak azt sugdosta hogy ,- meg baszlak meg baszlak. Erre az igazgató.
.- Az a vörös rövid hajú nagy darab?
.- Igen az igazgató úr ő az .
.- Na akkor vigyázzon, mert az meg is teszi. .
.- Na addig basztatja Sorost ez a buta Orbán hogy a végén meg is teszi zsebre vágja a kormányt.
Meg tudja szerintetek tenni? Meg .Van rá elég pénze? Van. Van esze hozzá? Van. Ennnnnnyi.
bence
@adrenalink: ! Postaláda mindenütt van ! Már csak terjesztők kellenek , és hidd el lesznek is ! Annyian utálják már ezt a kormányt , hogy százával jelentkeznek a terjesztők !
adrenalink
@bence: Nem egészen világos. Mit is fognak terjeszteni?
Rockxy
Akkor most milyen ellenkampányt indít?
Állítólag nincs soros terv.
Bár ami nincs, azt nem nagyon lehet bizonyítani.
Yoda69
Javaslom beinditani ujra a Szabad Europa radiot, mint anno a legsotetebb komcsi/AVO-s idokben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.