Reggeli rádiós beszédében a kormányfő arról is beszélt, nem számít, megtérül-e valaha az iszonytatóan túlárazott belgrádi vasút. Szokásos péntek reggeli rádióinterjúra fáradt be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió adásába, és beszélt sok mindenről, többek között Soros Györgyről és Soros Györgyről is. A nemzeti konzultációval nyitott a miniszterelnök, aki fényezte az állítólag több mint kétmillió visszaküldött demagóg papírlapot. A bevándorlás amúgy szerinte nemzeti ügy, „mert ha beengedik a migránsokat, nemcsak a fideszeseknek kell velük együtt élni”. Egy szép alákérdezés következett: mi alapozza meg a Soros-tervet, nem kellene-e nyilvánossá tenni a vonatkozó titkosszolgálati információkat? Ez Orbán szerint érdekes vita, sok álláspont felszínre kerül. „Én mindig is azt mondtam, Soros György személye másodlagos” – mondta Orbán. Ezzel együtt lehet élni, még örülhetnénk is neki, mert van egy sikeres magyar.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ornátust öltött az ördög és farkával harangoz a misére!

!

4!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Draga Gyuri Bacsi! Tessek szives lenni nagyon vigyazni magara mostantol, mert akit a mi Viktorunk megdicser, ajanl, vagy egyetert vele, hamarosan meguti a guta, szivrohamot kap, az ellene fellazadt torzsek vagy egy bergyilkos megoli, esetleg jobb esetben levaltjak a partja, kormanya elerol.
Szoval ilyen csunyasagok varnak Gyuri Bacsira is, ha nem teccik vigyazni.
Tehat tessek mindig hatranezni, es ne tessek letrat szallitani a kocsija tetejen.
En szoltam,...:o)))
dr. prédikátor
te geci viktor szopkin!!! Már megint nyalsz és szopsz???
nusika
...a végén azt mondta, hogy csak a kezét "figyeljék"! Sorosnak!
namihami
Nocsak, már kétmillió felett járnak a visszaküldött tacepaók?
Akkor megint félbe kell tépni és máris négymillió fölé szalad a szám. Újabb tépés és megint duplázódik.
Vannak olyan papírmegsemmisítőgépek, amik egészen apró darabkákra vágják a behelyezett papírt. Na, akkor képzeljétek el, a visszaküldött levelek száma lassan a végtelen felé fog tendálni, csak elég apróra kell darabolni. Esetleg konfetti is lehet, az még termelékenyebb és úgy statisztikailag szebb eredményt adó lesz.
silber13
Ornátust öltött az ördög és farkával harangoz a misére!

!

4!
magyarbakancs
Egy őrület amit Orbán péntekente a rádióban beszél.
Akkora logikai bukfencek vannak benne.
De a népe áhítattal halhatja.
Mert szereti hallgatni mi mekkora kis hatalom vagyunk.Kínai kölcsönnel hány évre adósítottad el az országot te nemzet felemelő ideológiai terrorista?
dr. prédikátor
Kár hogy nem nekem küldték vissza!!! Milyen jó papirbrikettet lehetne csinálni belőle!!!
namihami
@dr. prédikátor: Szerinted, náluk mi a célja?
kokopelli
@karma1: ..hallottál a "gyilkos ölelés"-ről? Na igen...ez is az akar
lenni a csutispermától? ;-)
karma1
@kokopelli: Valoban olyba tunik...:o)))
cikicakk55
@dr. prédikátor: Tényleg nagyon jól ég! Kettőt én is betüzeltem,mert a férjem és a fiam nevében nem küldhettem vissza az íveket.nagyon elzárkóztak előle. Én vissza küldtem,de szöveges üzenettel indokoltam meg,miért is nem X betűkkel jelöltem be,mint ahogy kérték. Remélem azért abban a rengeteg vissza küldött levélhalmazban legalább 1 érvénytelent azért találnak.
Hellcat
A bevándorlás amúgy szerinte nemzeti ügy, „mert ha beengedik a migránsokat, nemcsak a fideszeseknek kell velük együtt élni”. Az a 18000 akit pénzért beengedtetek azokkal is együtt kell élnünk bazdmeg mégsem kérdeztek meg róla senkit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.