Nyílt levélben bírálja politikáját a Szabadság Határai elnevezésű, konzervatív amerikai intézet első alelnöke. Az alapítvány konzervatív értékrendet valló, de független a mindenkori amerikai kormányzattól. Radványi K. Miklós a Hír TV-nek azt mondta: Orbán Viktor miniszterelnök vezetése káros Magyarországnak. „Úgy éreztem a nyílt levéllel kapcsolatban, mielőtt megírtam volna, hogy Magyarországon betelt a pohár. Ami ott folyik, az nemcsak az országnak, de az Európai Uniónak, a NATO-nak és ezzel az Egyesült Államoknak is hatalmas károkat okoz. Orbán egy inkompetens, primitív ember, aki ugyanilyen emberekkel van körülvéve” – fogalmazott Radványi K. Miklós. Nárcisztikus, megalomán: Orbánt ekézik a tengerentúlról

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

119 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@1magyar: Kapaszkodj meg: befolyasolja! Tartsd eszben, hogy Magyarorszag teljes jogu tagja a NATO-nak. A NATO nelkul olyanok vagyunk, mint a csupasz es felvak kismadarak a feszekben: semmire sem vagyunk kepesek! Ha holnap putyin gondol egyet, es ugy latja, hogy orban nem szedi eleg furgen a labat a pavatancban, es ez nem fog neki tetszeni, akkor sajat kedve szerint le is rohanhatja Magyarorszagot, mint ahogy tette ezt Ukrajnaval, es ahol egy kurva szo nelkul annektalhatta a Krimet - ertsd: GYARMATOSITHATTA!!! A 21. szazadban!!! - akkor a magyarok senki mashoz nem fordulhatnanak, csak a NATO-hoz!
Csak azt is vedd figyelembe, hogy a NATO-hoz is szerzodesek kotnek, amit a csuti nyomoronc szivesen ha'gogat meg- es at...
Ne felejtsd el tovabba, hogy aki kulfoldrol nez Magyarorszagra, sokkal tobbet tudhat, mint aki otthon el, es csak az M1-et meg a magyar idoket olvassa, esetleg a vajna tevebol okosodik... (Ahol nemsokara bayerzsoti lesz a revusztar!)...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@kokopelli: Mar nem vitatkozom, csak rettenetesen szomoru vagyok, es nem ertem meg, hogy hogyan lehet ennyire az agymosas "eredmenyehez" ragaszkodni...Pedig lehet, hogy eleteben meg egyetlen migranst sem latott, mint pl. az ocsenyiek...:o(((
Tragedia ez Magyarorszag mentalis allapotat nezve...:o((
nemfideszes
@1magyar: Indulj ki abból, hogy Magyarországon meddig totojáznak a hivatalok, meddig tartanak a bírósági eljárások, és szorozd meg minimum 10-el, az emberek száma és persze déli népek ráérős hozzáállása miatt.
1magyar
@nemfideszes: Nagyon helyesen ne terheljük a magyar bíróságokat, mert a saját ügyeink is éppen elég hosszúak.
mérkell és zenekara ha "vendégeket" hívott intézze is el a dolgait nem diktáljon nekünk feladatokat.
kereső
@1magyar: 08:56 tudatosan ferdited el a világ egyik vezető hatalma vezetőjének nevét?,vagy nem tudod hogyan hivják?
karma1
@1magyar: Jaj, konyorgom, ne kezdd el mar megint... Senki nem parancsol Magyarorszagnak, csak orban tolja ezt eletek minden nap, ezerszer!
Ti meg beszopjatok. Hogy tudd, az Uniotol nemcsak az a tobb mint 10 000 milliard euro jott le - ami sokkal tobb penz, mint amit barmelyik masik orszag kap az Unioban -, de nekunk kotelessegeink is vannak am, amit vallaltunk az Unioba valo belepeskor.
Tudod, hogy hivjak azt, aki mindig csak a javakat akarja mindenhonnan lefolozni? Ingyenelo, parazita, vagyis eloskodo... Mas emberek leadozott jovedelmebol eloskodik.
Nem kell Magyarorszagnak befogadnia senkit sem, ertsd mar meg, PEDIG orban szemelyesen is alairta Brusszelben 1294 ellenorzott menekult elvi befogadasat.
Reszkess tovabbra is a nemletezo migransoktol, sorosozzal, de aztan ne csodalkozz, hogy meg hidegvizre sem fogja futni, amikor minden ev marcius 15-en kell torleszteni az oroszoknak a soha meg nem epulo Paks2-t.
Mert azt mar most nagyon jol latni, hogy sohasem fog megepulni: olyan atomeromuvek epitesevel hatranyban a roszatom, amit mar tobb mindt 10 eve epitenek, es meg mindig csak a 3/4 -nel tartanak. Ilyenekre bizni egy atomeromu epiteset = kesz ongyilkossag...
Szavazz a fideszre, mert neked az a jo, latom.
Majd jol megvedenek, csak figyelj a reszletekre.
1magyar
@karma1: Nem akartam elmenni szavazni, mert a nyugdíjkorhatárt nem csökkenti le a fidesz, de úgy látom mégis elmegyek rájuk szavazni, mert akkor biztosan nyernek.
Nem tehetik tönkre még Mo-ot is az unió vezetői a felhígítással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.