A szegedi kormányhivatal (!) adott otthont Bayer Zsolt könyvének - Ezért gyűlölnek! - bemutatójához. A lovagkeresztes nem tudott parancsolni a vérének, káromkodott, mint az a bizonyos szódás az ő lovával. A főszereplő a Csongrád Megyei Kormányhivatalban tartott pótszékes előadás elején megadta az alaphangot...

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem vagy te náci Bayer, inkább egy büdös tapló paraszt vagy és ezen a nyalogány lof@szkereszt sem segített!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@anka: Azt az áldóját!!! Ez nem semmi! Micsoda "ötlet" + a kivitelezés is!
Eladott Ország
Mire fel óbégatsz, te önerőből érvényesülni képtelen, szellemi vakondtúrás? Azok tényleg szép idők voltak, amikor Babits Mihályok oktattak a középiskolában és nem G. Fodor Gábor-félék az egyetemeinken. Azok voltak a szép idők, amikor a korabeli konzervatív sajtó nem Bayer, Gajdics, G. Fodor és Bencsik-féle köpönyegforgató vagy agyatlanul lojális firkászok gyülekezetét jelentette, akik a regnáló hatalom önkontroll nélküli, verejtékes seggnyalása mentén igyekeztek lejáratni a társadalom jelentős szegmensét. Napszámban, szakmányban. Jut eszembe: azt vajon meg tudja magyarázni Bayer Zsolt, hogy a fröcsögéseinek felületet biztosító Magyar Hírlap minden előzetes bejelentés nélkül milyen megfontolásból tiltotta le a kommentelés lehetőségét az oldalon? Ki az, aki nem tolerálja a kritikát, aki elhallgattat és nem hajlandó a párbeszédre? Csak nem retteg a hatalom? Pedig nagyon nem kellene ezt tovább tolni, Bayer! Mert – bár tudom, hogy még most sem hiszitek, hogy ebbe bele lehet bukni – én meg vagyok róla győződve. Ez a hörgő rettegés ez a hisztérikus csaholás mind annak a jele.
Eladott Ország
@anka: tegnap, 11:58 Szép ánuszrózsát csináltál a szájából. Már csak a szájbak*rás hiányzik.
Jozefina
Bayer ön tényleg náci, egy bunkó paraszt náci, skit remélhetőleg nem fog elkerülni a náciknak járó méltó büntetés sem!!?? És fékezze magát a piától!!!
Aki Én
Nem náci. Ez még ahhoz is suttyó, hogy náci legyen.
Ez egy alulművelt beteg alak. Az a baj, hogy egy ilyen teret kap, mi meg erről beszélünk.
bencemacska
Bayer Orbán Viktor magyar minielnök UDVARI ÚJSÁGÍRÓJA.
Az OV udvartartás szellemi színvonalának meghatározója.
"Kell ennél több?" / "...– чего же боле? Что я могу еще сказать?/
Mit jelent? Ezt:

"Én írok levelet magának – Kell több? Nem mond ez eleget? Örömpisiztem, mikor kinyitottam a postaladát és kidőlt belőle az én királyom újabb levele, ráadásul elsőbbségi! Anyám, Sztaraja Kiszka Larionova mondta, hogy a rosseb kérte, hogy írjon,..."
https://24.hu/poszt-itt/2013/07/26/tompa-tatj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél