Hétfő reggeltől új székházból, megújult díszletekkel és műsorstruktúrával jelentkezik az Echo TV.

Mészárosné Kelemen Beatrix (Mészáros Lőrinc felesége), a csatornát működtető Echo Hungária TV Zrt. igazgatóságának elnöke az eseményen azt hangsúlyozta: nagyon kemény munka előre eltervezett eredménye a megújulás, hozzátéve, a mai kiélezett versenyben a legjobbat, a legmodernebbet kínálónak van esélye a sikerre.

Show-műsort kap Bayer Zsolt Mészáros televíziójában
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Fontosnak, nevezte, hogy "a médiapalettán legyen egy olyan televízió, amely a valódi polgári értékrendet képviseli", az értékteremtés részeként említve a kultúra, a hagyományok megőrzését, majd hozzátette: a csatorna küldetése, hogy a polgári értékrendet erősítse Magyarországon, az embereket érdeklő témákat keresve, azokra valódi válaszokat adva.

Hangsúlyozta: az ultramodern környezet mellett fontos számukra, hogy a kiváló stábot alkotó munkatársak nyugodt, kiszámítható keretek között, megbecsülten dolgozzanak.

Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes elmondta, az előző tulajdonostól bérelt székházból saját tulajdonú épületbe költözött csatorna egy száz négyzetméteres híradó- és egy négyszer ekkora magazinstúdiót kapott, mindkettő szokatlan méret Magyarországon; emellett egy harmadik stúdió áll a műsorkészítők rendelkezésére, egy negyedik pedig most készül.

Ez egy politikai televízió, ebből nem is engedtünk: nyolcvan százalékban politikai műsorokat sugárzunk – mondta, megemlítve, hogy a sok sportprogram mellett divatműsorral is jelentkeznek, jelezve, kihívást jelentett, hogy képileg változatosan jelenítsék meg nagyszámú beszélgetős műsorukat, ezért a stúdió könnyen átalakítható.

Bayer Zsolt show-műsort kap

Mint mondta, májusi struktúraváltásuk után most egyetlen műsor szűnik meg: a Bayer Zsolt fémjelezte Mélymagyar helyébe a vasárnaponként jelentkező Bayer show lép, emellett nyolc új műsor indul; lesz például, amelyikben bloggerek beszélgetnek, egy másikban a médiában eddig meg nem jelenő emberek véleményét ütköztetik, de saját műsort kap "a mindennapi terror", a rendszerváltás korszaka, a hét legfelkavaróbb eseménye.

Szikszai Péter jelezte: főműsoridejük este kilenc órára kerül, nem lesz többé betelefonálós műsoruk, amely szerinte rádiós formátum.

Célnak azt nevezte, hogy a csatorna "hivatkozási pont legyen, megkerülhetetlen hírforrás", amelyre más médiumok is hivatkoznak, megjegyezve, hogy egy év alatt sikerült megduplázni az Echo TV nézettségét, de a mutató javítása érdekében nem kötnek minőségi kompromisszumot, mert nem céljuk, hogy bulvártartalom jelenjen meg náluk. Jelezte, rövidesen a csatorna weboldala is megújul, tartalmában és formájában is.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Bayer-Gyökér Zsolt műsora lesz a Seggszáj show és a Primiív klub!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Horizont: Megelőztél, az akadémikus asszony jutott eszembe, meg a kémia tudományban való hatalmas életműve, el is ért a co kettőig.
A mi Trixink megjelenésével alighanem komoly derültséget okoz a kommunikációt oktató intézményekben. (olyan ez, mint amikor valamelyik Totova lány akart kommunikációt oktatni)
A mocskos szájú Zsóti Show-ja mellé meg mindjárt egy gyóntatópapot is rendeljenek, mert nyilván Orbán keresztény értékrendjét képviseli a kanális, aki menten fel is oldozza Kazinczy méltó mai utódját.
Hellcat
@Horizont: Nekem erről meg az a vicc, hogy azért nem volt Romániában Playboy, mert hülyén nézett volna ki ha minden hónapban Elena a címlaplány :D
Eladott Ország
Nem elég, hogy ezt a népet a saját pénzén nézik hülyének a nyakán taposó hatalmasok, még ők pofáznak polgári értékrend erősítéséről. Nézzük ezt a szemünk előtt egyre nagyobbra növő szarkupacot, itt, az országunk közepén; imádkozunk, reménykedünk, hogy egy óriási, frissítő zápor elmossa egyszer talán.
namihami
Ennek a Beatrix névnek valóban szoros kötődése lehet a repüléshez. Lám, a jószellő most ezt a Beatrixot is egy igazgatósági székig volt képes repíteni. Ha ezt előbb tudom, akkor az én lányomnak is ezt a nevet adom.
nezelodo
@Jozefina: Hát ez nem volt ritka az egyházfik, főleg a vezetők között a Kádár rendszerben.
Közeli barátom panaszolta, hogy amikor a teológiára járt, rászálltak, hogy jelentsen az évfolyamtársairól! Na rosszul választottak, mert a családja nem arra a szolgálatra esküdött fel a lelkészi szolgálat helyett! A nyaggatás hosszú ideig tartott, míg meg nem unta és szólt a püspökének a zaklatásról. Attól kezdve nem jelentkezett az őt beszervezni akaró tartótiszt. Beszélgettünk róla a közelmúltban, és nem akarta érteni, hogyan tudta leszedni róla a beszervező embert a püspöke. Kénytelen voltam elmondani, az azóta már beigazolódott gyanút, a főnöke is jelentett, de legalább a barátomat meg tudta védeni. Ezért nagy a csend, és ne legyen naiv senki, hogy azóta leszoktak a jelentésről, legfeljebb másik lóra ültek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.