A fideszes képviselő egy olyan fotót töltött fel a közösségi oldalára, amin egy levágott disznóra azt írták, ő volt a soros.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Ebben igaza van! Frappáns válasz volt.
nezelodo
Remélem, ha a disznóvágási ügyek nem tartoznak a kormány hatáskörébe, akkor nem folyik minden "közszolgálat" kanálisból sem Orbán kolbásztöltős cukisága sem. Az viszont érdekes, hogy egy sorba veszi a népvezérünk a disznóvágást a "nőügyekkel", amikor keresztény harcostársai oly gyalázatosan viselkednek a nő politikustársaikkal. Még szerencse, hogy a parlamentben nem reccsen a csont, mint némelyiknél otthon.
Bizonyára a fakivágási ügyek azért a kormányhoz tartoznak, pedig nagyon a fű alatt hoztak törvényt, két éve, hogy 3 000 Ft illeték és engedély fejében vághatom ki az udvaromban pl. a korhadt cseresznyefát, nehogy odavesszen valamelyik unokám, amikor alatta játszanak, és kidől. Ja, hogy el ne felejtsek fizetni a kilátásba helyezett 30 000 ezres bírság az adócsökkentés kormányától a Cavington helyett van ám, puszta jó szándékból.
kokopelli
@RonaGyuri:... ennél jobbat nem!A jobb válaszhoz karakter szükségeltetik!
Opportunista ß@r válasz, nem is igazi politikushoz illő!
papa.49
Ezzel csak tudatosította, hogy egyetért a jelzett képpel, ami nagyfokú BUNKÓSÁGRÓL TANÚSKODIK, mondjuk ezt már eddig is tudtuk jó páran !!!
Yoda69
Ha szojateknak szantak elegge gusztustalan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.