Lányuk halálhíre után teljesen összetört a Novozánszki család. Az egykori valóságshow-szereplő édesanyja szeretné végre szülôvárosában eltemetni a lányát.

Negyedik hete keresik az eltűnt VV Fannit, akiről a rendőrség úgy véli, hogy már nincs életben – írja a Bors. Ezt december 4-én közölték a lány szeretteivel, akik teljesen összeomlottak a hír hallatán.

VV Fanni anyja: Mit temessek el, egy üres urnát?

Fanni édesanyja, Katalin a bulvárlapnak elmondta: képtelen lenne szembenézni B. Lászlóval, lánya feltételezett gyilkosával.

Elképzelni sem tudom, mi­lyen ember lehet az, aki kioltja egy másik ember életét. Fogalmam sincs, miért kellett meghalnia a lányomnak... De már nem kaphatom őt vissza, így csak annyit szeretnék, hogy itt, Martonvásárhelyen magunk mellett tudhassuk végre. De amíg nincs meg, mit temessek el, egy üres urnát?

– mondta Katalin.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Nagyon húzzák ezt az ügyet, szerintem a mai 21 -ik századi csúcstechnológiás világban, már tudni kellene többet, de Magyarországon sajnos még nagyon lassan mennek ezek a dolog vagy "nagy a visszatartó" erő...! Nézzük meg a még mindig felderítetlen eseteket, mennyi van és miért...?!
Ludmilla
Martonvásár,és nem Martonvásárhely,pontosabban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.