Határozatot fogadott el az Országgyűlés az Európai Parlament november 16-án megszavazott, a "Soros-terv végrehajtásáról szóló" határozatával szemben. A dokumentumot 142 kormánypárti és jobbikos igen és 3 – független képviselőtől érkezett – nem szavazattal fogadták el a képviselők.

A parlament ezzel kimondja, hogy

felháborítónak tartja, ezért elutasítja a bevándorlók befogadására és szétosztására irányuló rendeleti javaslatot, azt, hogy állandó betelepítést és kötelező szétosztást indítsanak el az európai nemzetek kárára.

A bevándorlók kötelező kvóta alapján történő szétosztása visszafordíthatatlanul megváltoztatná Európa jövőjét és kultúráját – olvasható a határozatban.

Megszavazta a parlament, hogy a Soros-terv "felháborító"

Az Európai Parlament Soros-terv végrehajtásáról szóló határozatával szemben című határozati javaslatról tartott szavazás eredménye látható a kijelzőn az Országgyűlés plenáris ülésén. A dokumentumot 142 kormánypárti és jobbikos igen és 3 nem szavazattal fogadták el a képviselők. Fotó: MTI/Soós Lajos

A parlament azt is elutasította, hogy jogköröket adjanak át a bevándorlást támogató Soros-szervezeteknek annak érdekében, hogy részt vegyenek a bevándorlók behozatalában és szétosztásában.

Az Országgyűlés kimondta azt is:

elvárja az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, a magyarok népszavazáson kinyilvánított akaratát.

A Ház a kormányt is felszólítja, hogy ne engedjen az Európai Parlament és az uniós bürokrácia nyomásának, védje meg az ország jogait, utasítsa el a "Soros-tervet" és folyamatosan tájékoztassa Magyarország polgárait a "Soros-terv" végrehajtásának állásáról és a kormány intézkedéseiről.

A vasárnap, több fideszes és kereszténydemokrata képviselő által benyújtott javaslatot kivételes eljárásban tárgyalták meg, a határozat a közzétételét követő napon lép hatályba.

Forrás: OGY

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Shikari: "Hülyének lenni állampolgári jog"! Hozzáteszem, hogy kritikátlan, nyalogány csicskának is! No, melyik gazda-ősöd mondta ezt? Nem, nem Orbán...gondolkozz...Csaba, na milyen Csaba?
kokopelli
@quadrocopter: és még a történelmet sem kell olvasnia!Sem a "teutonokról",
sem az akkori magyarokról,akik anno még csak füvön éltek valahol keleten!
Amikor elfogyott a legelő nyugat felé húztak rabolni,gyujtogatni...stb!
teuton
@Shikari: Ennyire futotta a törtenelemtudasodbol? Na akkor olvass utana, kinek a csicskai voltak a magyarok ugy 60-800 körül! Analfabeta kazah pasztoroke! De mi köze ennek a nicknevhez??? Masba nem tudsz belekötni? Pl. tenyeket es adatokat közölni, a cikk temajahoz szolni? Ja, auert nem fizetnek, csak a kötözködesert, mocskolodasert, gyülöletkeltesert! Ebböl lehet tudni, kinek az apropenzzel fizetett csicskaja vagy...
teuton
@Shikari: Nem tudom, mi köze a nichnevnek a temahoz, de ha mar itt tartunk, akkor te meg mindig egy primitiv azsiai vadaszgato ösember vagy, vagyis shikari (indogerman szo!)
peterkelemen
Csak hergeljék Sorost. Nagyon helyes, mert így egyre közelebb kerül Orbán a végéhez. Szerintem Soros Gyuri bácsi már azt is tudja hogyan fog megdögleni a felcsút geci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.