A Demcsák Zsuzsát közel három hónap után ismét a háziasszony szerepét töltötte be az Európa-hajón rendezett karácsonyi FINA-fogadáson.

„Nagyon kedves, de visszafogott volt. Úgy éreztük, hogy tartja a távolságot, nem akart túlságosan sokat elárulni magáról. Nyilvánvalóan félt attól, hogy túlságosan megnyíljon”

– mondta a Blikknek egy informátor, miután Demcsák Zuszsát látták az Európa-hajón rendezett karácsonyi FINA-fogadáson.

„Szenzációsan nézett ki az arany-fekete csipkeruhájában! Látszik, hogy kipihente magát, túl van a nehéz időszakon, amiben része volt ősszel. Sugárzott a boldogságtól, így többen rá is kérdeztek, hogy esetleg férfi van-e a dologban (...)”

A műsorvezető áprilisban kilenc év után – saját bevallása szerint – azért mondott fel a TV2-nél, mert a családi vállalkozásban szükség volt rá, alig pár hónap múlva kiderült, hogy újra képernyős lesz. Szeptember elején kezdett az ATV-ben a Start és az Egyenes Beszéd műsorvezetőjeként, de alig pár hét munkaviszony után Szanyi Tibor EP-képviselővel készített – sokak szerint botrányos – interjú után napokon belül távozott. Akkor kimerültségre hivatkozott.

Demcsák Zsuzsa a TV2-től való távozása után a családja cégénél lett kereskedelmi igazgató. „Az üzleti életben folytatom a pályafutásomat, amely hosszú idő után végre új kihívásokat hoz az életembe” – mondta akkor a műsorvezető.

(Blikk)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Menjen szalag mellé dolgozni a pi***ba, túl sokszor "megnyílt"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A médiavilágban leszerepelt, hálónak meg ott a "családi vállalkozás", ahol kereskedelmi igazgatóként rakhatja össze hülyesége miatt darabokra tört ön- és közértékelése cserepeit. És közben visszamenekül a gyerekeihez meg a sportba, amelyeket korábban nyilván elhanyagolt a karrier kedvéért. Felesleges mérgelődni, mert ilyen az élet. Ilyen "szociális hálóval" bárki felszínen tud maradni. Megbukott? Sebaj! Várja egy igazgatói állás a családi cégben! És máris megy a kiszámított rongyrázás, a médiaháttérszél, a következő zsákmányterep előkészítése. Kapitalista-elitista pszichopatáéknál ez már csak így megy. Mindig talpra esel pofára esésből.
Az arca azért kissé püffedt, az alkoholizálástól, de sebaj azért fut a szekér. Zsuzsika egy kicsit itt kinyílott mint egy pitypang.
kuruc.info/galeriaN/egyeb/demcsak1462502.jpg...
namihami
Nocsak? Kijózanodott a nagysasszony? Őjra képes betölteni a tátongó űrt, amit a hiánya képezett?
quadrocopter
Menjen szalag mellé dolgozni a pi***ba, túl sokszor "megnyílt"!
human
Nem kétséges, hogy Zuszának vannak problémái. De tudja valaki hogy mi a valódi gond?
papa.49
Már azt hittem beáll eladónak valamelyik boltba )))))))))))))))))))))))))))))))))))
wagabund
@human: egy teljesen normális gyerekszerető pasi, aki műveltségben, végzettségben, és anyagilag felette áll.
Ennek hiánya a valódi gond. Bármit is mond a nő.
ila51
na , azért túlzásokba nem kell esni ...
human
@wagabund: Novodomszky Éva mondta egyszer hogy fiatalként mindig a rossz pasikra gerjedt. Talán Zsuzsa még nem nőtt fel. Sajnálom, mert tehetséges műsorvezető volt amúgy.
staro2
Minden boltban kötelező lesz az üvegek visszavétele.
Pont neki való feladat.
Picit kattyosan is lehet csinálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.