A gyilkosság után kifosztotta a nőt, a bankkártyájával pénzt vett fel, aztán külföldre menekült.

Vádemelési javaslattal zárták le a budapesti rendőrök annak a férfinak az ügyét, aki megölte a barátnőjét.

A 46 éves balatonfűzfői K. László 2016. szeptember 18-án megjelent barátnője Budapest X. kerületi lakásán, és ott töltötte az éjszakát. Másnap reggel a férfi összeveszett a nővel, majd többször megütötte, megkötözte és megerőszakolta, végül megfojtotta a magatehetetlen nőt. A lakásból távozva magához vette a sértett bankkártyáját, mobiltelefonját, majd egy bankautomatánál az elhunyt nő számlájáról levett százötvenezer forintot és külföldre menekült.​

Megverte, megkötözte, megerőszakolta, majd megfojtotta a barátnőjét a budapesti férfi

A nyomozók a társasházban lévő kamerák felvételei alapján beazonosították K. Lászlót. A gyanúsított ellen a rendőrség európai és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki. Az osztrák rendőrök 2017. szeptember 22-én értesítették magyar kollégáikat, hogy K. Lászlót Ausztria területén elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztályának nyomozói a K. László ellen emberölés, kifosztás és csalás elkövetése miatt indított nyomozást a napokban befejezték, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Szarházi gyilkos ! De miért kellett erőszakolni, ha ott aludt ? Miért nem dugtak az összeveszés előtt ? Na meg a pia...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.