Vitázni ült le egymással Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és Hollik István, a KDNP képviselője. Hadházy egy elegáns kérdéssel bevitte az erdőbe a migránsozó és sorosozó Hollikot, amikor az egészségügyi reformot firtatta.

A Magyarul Balóval című műsorban ült le vitázni egymással Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője. 

Hadházy elegáns kérdéssel húzta csőbe a sorosozó KDNP-st

Fotó: MTI/Soós Lajos

A 444 cikke szerint az országgyűlés kedden elfogadott Soros-tervet elítélő határozatáról folyt a vita, Hollik pedig erősen hozta a kormányzati paneleket, mint betelepítés, Soros-terv, migráns, ésatöbbi.

Hadházy a nagy nekibuzdulásba egyszer kérdezett bele, de az tökéletesre sikerült:

Hadházy: Egyet kérdeznék – Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Hollik láthatóan köpni-nyelni sem tudott, majd visszakérdezett, hogy milyen egészségügyi reform? Ezt a magas labdát ütötte le Hadházy.

A beszélgetés egy másik pontján Hollik a következőt mondta az LMP-ről:

a valóságtagadás, az a legsúlyosabb politikus betegség. A krónikus valóságtagadás, az még ennek is a súlyosabb formája. Itt erről van szó!

(Címlapi kép: MTI/Soós Lajos)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Idióta álkeresztény Hollik jól beszopta. :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...Te ismét nagyon ideges lettél...csak azt ne mond hogy ez nálad normalitás...:)
...és nem szemétkedek jobban veled mint te velem.
és idézés...nem vagyok látnok, tehát nem idézlek sem téged sem senkit viszont addig amíg minden sorosügyben, minden migráncsügyben, minden nemzeti ügyben te az én véleményemmel ellenkező nézeten vagy mit vársz tőlem ?
...mert az a szemét aki a másikba beleköt csak azért mert más a véleménye...
tudom ez is nagyonrosszul esett...
Csizmás Kond
@Horizont: ...jó...megértettem, milyen vagyok olyan vagyok...de akkor te miért cirkuszolsz ?...ezt csak halkan kérdeztem ?
...mitől érzed magadat annyira mindenekfelettinek ???...mert a mindenütt leírt kihangsúlyozott szerencsétlenkedésed csak buta palást a műveletlenség előtt...attól nem fog senki műveltnek képzelni mert másokat lenézel..bárki is lehetsz.
...és nem pazarolj rám semmit...de magadra se kend aztt a sok izét amit itt elokoskodsz mert attól még ilyen sem leszel.
...és ezt vedd jótanácsnak vagy semminek...mert én bármennyire is balfasznak nézel nem akarok rosszat neked.
Csizmás Kond
@Horizont: ...de amíg a kőkeménységed a másik fikázásában jelenik meg addig az egész ...még duma se...
Véleménye mindenkinek van de amikor valaki a sajátját akarja mindenkire ráerőltetni és nem tudja a másét elfogadni addig nincs amit kőkeményen kimagyarázni.
Válaszokat mindig kapsz csak az soha nem tetszik neked ...és akkor kiakadsz...hát ennyit a kőkemény változókorról...
Csizmás Kond
@Horizont:...ez itt nm kérdezz felelek játék...itt véleményezünk... és mindig válaszolok...csak mint mondtam neked a bögyöd nem fogadja be.
Amikor válaszokat vársz azt mindig irányozottan kérdezed...ami csak akkor lenne jó ha azt válaszolnám amit te vársz...ez velem nem működik...
...és fogadok bármibe hogy itt nem fejeztük be !!!
petike
@Horizont: Ne túráztasd magad a buta románon. Mind (tisztelet a kivételnek) ilyen. Azt hisz, hogy amiért tud magyarul, magyarországon körülötte forog a világ. A nagy többségük tahó, vitázni, érvelni felesleges velük, mert csak a saját (?) agymenését nyomja. Azzal tudod legjobban kezelni, ha nem válaszolsz neki. Puffog egy ideig, aztán bekussol.
kukac50
@olivér: Még Orbán Soros ellen harcol , addig aláírta Brüsszelben az 1294 ember befogadását úgy mint az Isztambuli egyezményt is. Ennek a hazug Sorosozásnak migránsozásnak van eredménye is.

1148 MIGRÁNST MAGYARORSZÁG BEFOGADOTT JANUÁRTÓL NOVEMBERIG!
AKKOR KI ELLEN HARCOL ORBÁN?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.