Vitázni ült le egymással Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és Hollik István, a KDNP képviselője. Hadházy egy elegáns kérdéssel bevitte az erdőbe a migránsozó és sorosozó Hollikot, amikor az egészségügyi reformot firtatta.

A Magyarul Balóval című műsorban ült le vitázni egymással Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője. 

Hadházy elegáns kérdéssel húzta csőbe a sorosozó KDNP-st

Fotó: MTI/Soós Lajos

A 444 cikke szerint az országgyűlés kedden elfogadott Soros-tervet elítélő határozatáról folyt a vita, Hollik pedig erősen hozta a kormányzati paneleket, mint betelepítés, Soros-terv, migráns, ésatöbbi.

Hadházy a nagy nekibuzdulásba egyszer kérdezett bele, de az tökéletesre sikerült:

Hadházy: Egyet kérdeznék – Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Hollik láthatóan köpni-nyelni sem tudott, majd visszakérdezett, hogy milyen egészségügyi reform? Ezt a magas labdát ütötte le Hadházy.

A beszélgetés egy másik pontján Hollik a következőt mondta az LMP-ről:

a valóságtagadás, az a legsúlyosabb politikus betegség. A krónikus valóságtagadás, az még ennek is a súlyosabb formája. Itt erről van szó!

(Címlapi kép: MTI/Soós Lajos)

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Idióta álkeresztény Hollik jól beszopta. :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Csizmás Kond: Nincs igazad. Tőled soha nem kapok választ és látom más se. Már többször írtam, hogy túl vagyok a változókoron. Nézd át a biológiát. Nem fikázok senkit aki normálisan szól hozzá. De ha nem...akkor oké. Naná. Senkire nem erőltetek rá semmit. Az én véleményem az enyém. Meggyőzni azt szeretnék. Nem kiakadok csak felháborodok. Ja és nincs mindenkinek véleménye ebben is nagyot tévedsz!
De akkor itt be is fejezhetjük. Ha neked nem kell a vita, mert alkalmatlan vagy rá megértettem.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ez itt nm kérdezz felelek játék...itt véleményezünk... és mindig válaszolok...csak mint mondtam neked a bögyöd nem fogadja be.
Amikor válaszokat vársz azt mindig irányozottan kérdezed...ami csak akkor lenne jó ha azt válaszolnám amit te vársz...ez velem nem működik...
...és fogadok bármibe hogy itt nem fejeztük be !!!
Horizont
@Csizmás Kond: hahahahahaha tuti nem , mert sajnos ha olyat írsz nem tudom megállni. Pláne ha a puhost és nyaloncait véded.

Nme nem válaszolsz!!! Most kétszer írtam meg neked hogy olvas del az előző kommnetme ahol megírtam, hogy nem akarok migránsokat és hogyan és miért. De nem adok két napot ..óhh mit két napot és megint azzal jössz, hogy migránssimogató vagyok. Falrahányt borsó minden. Én is hányhatnék a falra.
petike
@Horizont: Ne túráztasd magad a buta románon. Mind (tisztelet a kivételnek) ilyen. Azt hisz, hogy amiért tud magyarul, magyarországon körülötte forog a világ. A nagy többségük tahó, vitázni, érvelni felesleges velük, mert csak a saját (?) agymenését nyomja. Azzal tudod legjobban kezelni, ha nem válaszolsz neki. Puffog egy ideig, aztán bekussol.
Horizont
@petike: Ő aztán nem kussol be:) Meg kell szolgálni a kettős állampolgárságot a puhosnak!
Egy ideig megállom aztán borulok:))))
kukac50
@olivér: Még Orbán Soros ellen harcol , addig aláírta Brüsszelben az 1294 ember befogadását úgy mint az Isztambuli egyezményt is. Ennek a hazug Sorosozásnak migránsozásnak van eredménye is.

1148 MIGRÁNST MAGYARORSZÁG BEFOGADOTT JANUÁRTÓL NOVEMBERIG!
AKKOR KI ELLEN HARCOL ORBÁN?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél