Ódzkodom attól, hogy bárkit polgári engedetlenségre buzdítsak, a magyar társadalom nincs abban az állapotban, hogy érdemes lenne bármire bíztatni - mondja a HVG-nek adott portré-interjúban Szentesi Kálmán, aki ujjat húzott a NAV-val, amikor megpróbálta visszakérni a szerinte nem megfelelő célokra fordított adóforintjait.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" a közpénz úgy keletkezik, hogy mi adjuk össze."
Ez igaz...de...az sem mindegy ki mennyit ad a közösbe...és itt nem csak az összegről beszélek hanem az időről is na meg hogy ki hová fizet és kitől vár vissza.
karma1
Teljesen mindegy, hogy ki mennyit ad a kozosbe. Mert az mar egeszen biztos, a legnagyobb adoterhek a legszegenyebb retegeket sujtjak, mig a gazdagok rohognek a markukba az egykulcsos adojukkal.
Az allamnak viszont kutya kotelessege lenne megmondani nyilt kozlemenyben, hogy mire mennyi ment el az adoforintokbol, amit az emberek befizettek..
Nos, ez meg a sci-fi kategoriaba tartozik a magyar gazdasagi eletben - mi itt minden negyedevben megkapjuk a helyi onkoritol a befolyt ado osszeget es azt, hogy mire koltottek azt. Minden onkori ules nyilvanos, elore meghirdetett napirenddel, aki akar, bemehet ra.
(Az erintett szakembereket pedig mindig meghivassal be is vonjak a dontesekbe).
karma1
A fenti uriembernek gratula, hogy merte vallalni a harcot a NAV-val...
En is azt mondom, ha egyszer egy hetig nem fizetnenek adot a vallalkozok es a maganemberek se, a gazdasag azonnal osszeroppanna, illetve kitunne, hogy KINEK a penze hianyzik a kozosbol...
Budapest egymaga annyi adot fizet be, mint az orszag tobbi resze,... Ezert is aljas dolog az, hogy orbanek egy tarlost preferalnak polginak, igy mar ertheto, hogy az utalat a fovaros es orban kozott kolcsonos...
Szoval minden adofizeto meg van lopva az allam altal, es az utolso fillerig el kellene szamolnia ezzel a kozpenzzel a valasztok fele - ha nem lenne velejeig korrupt... De az...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.