A viszonzatlan szerelemből fakadó kétségbeesés nem csupán a magánéletben eredményezhet abszurd cselekedeteket. Orbán Viktor a jelek szerint képtelen beletörődni abba, hogy korábbi várakozásai ellenére az új washingtoni adminisztráció sem kívánja kompromittálni magát a transzatlanti közösségben joggal renitensként számon tartott magyar kormányfővel. Dacára annak, hogy miniszterelnökünket nemrégiben éppen az amerikai államfő közvetlen környezetéből érte éles bírálat a hosszú évek óta tartó demokráciarombolása miatt, a magyar diplomácia most megakadályozta egy közös uniós nyilatkozat elfogadását.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
a teremfocis magyar diplomácia súlytalanná tette Budapestet, de ezt nem hajlandó tudomásul venni sem a nagyvezír, sem a csicskásai.
RonaGyuri
Csak a rend kedvéért!
doktrína = tudományos szabály-rendszer, tanítás, tan. elmélet, tudomány. Az államtudomány terén elmélet, melyet az államéletben gyakorlatilag érvényesítenek.
Valami ilyesmit látott már tőle, vagy csak hallott olyanról, hogy valaki ezzel gyanúsítaná Őfeneségét???
Tegyük hozzá, hogy az ezzel szoros kapcsolatot ápoló mási kifejezés:
doktrinér = szabályokhoz, normákhoz ragaszkodó, egyoldalúan tudálékos személy; vaskalapos ember.!!! =))
mackoka46
Kiismerték az amerikaiak is ezt az álnok mocskot.
RonaGyuri
Sőt!
Mondanám, hogy csak egy újabb szerencsétlen cím, de sajnos fejezetcímként, sőt egy mondatban konkrétan is elköveti ezt a hibát: „Az orbáni külpolitikában uralkodó doktrína szerint tehát a geopolitikai megfontolásokat felülírja az éppen aktuális hatalmi érdek”!
Nos ezzel már az említett fogalom-zavaron túl is gond van:
Egyfelől;
Csak a rend kedvéért!
ad magáról az orbáni külpolitikáról. Ebben csak a tömény tudatlanság és a hülyegyerek arrogancia uralkodik. Nem írja felül a geopolitikai megfontolásokat semmi, mert nincsenek ilyenek, sőt elemi ismeretek is hiányoznak!
Ami pedig a szellemes megfogalmazású „éppen aktuális hatalmi érdek”-ket illeti – szerintem ahhoz is hülyék, hogy bármiféle érdeket is képesek lennének követni! =))
Equus
@RonaGyuri: van érdekkövetés: a mielőbbi meggazdagodás és a túlélés. Ehhez semmi sem nagy ár, ha azt másokkal kell megfizettetni.
RonaGyuri
@Equus: bocs de nem figyeltél, vagy én voltam lezser, én itt a konkrét mondatról beszélek, mely az "orbáni külpolitikában uralkodó doktrína" vonatkozásában tett kijelentéseket! =))
Nessy
Fogalmazástól függetlenűl, Orbán már úgy viselkedik, mint egy dacos 3 éves kiscsoportos! Mindenre nemet mond, amire a többiek igent, mert így akar kitűnni a csoportból! Van, amire az érdekei miatt, van amire CSAK!
Tényleg már mindenhol lenullázza az országot ez az agyament, cezaromániás, kleptomániás, stb. manusz!
Eladott Ország
hungarytoday.hu/wp-content/uploads/2015/02/szemerkenyi-749x415.jpg
Az új magyar nagykövet, neki sikerült találkoznia az amerikai elnökkel. Szemerkényi Réka, az Egyesült Államok új nagykövete, bemutatta Barack Obama elnöknek a Fehér Házban megszerzett mandátumát. Egy rövid, személyes megbeszélésen a nagykövet beszélt arról a fő céljáról, hogy erősítse a két ország közötti kapcsolatokat. Időközben a csúti cigány beleszart a ventilátorba. A szart nagyon nehéz eladni, már-már lehetetlen. Eltekintve attól az esettől, amikor az ember trágyát árul, de az nem a diplomácia területe. Igaz, hogy mostanában Szíjjártó minden szart el akar adni, de meg kell érteni, hogy a világ nem így működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.