Bayer Zsolt első show-műsorába meghívta Schmidt Máriát, Schmidt Mária karácsonyi magazinjába meghívta Bayer Zsoltot. Ennyi meghittséget látva kicsit kellemetlenül is érezzük magunkat, hogy megzavarjuk kettősüket, de az igazság bajnokaként csalhatatlan ítéleket mondó publicista egy mondata mellett mégsem tudunk elmenni. Kezdjünk el örülni annak, hogy a második világháború után a falnak a rosszabbik végén éltünk le négy évtizedet – mondja Bayer (és nem álljuk meg, hogy bele ne kössünk: a falnak a "végén" a happy end van, hiszen megszűnik, ami elválaszt. A helyes szóhasználat a falnak a rosszabbik "fele" lett volna).

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Korunk hőse,

pontosabban az orbáni álla-nemzet doktrina vadhajtása

Advent és környéke az emberi lelkek kisimulásának ideje. Valahogy még a vásárlási/közlekedési tülekedésekben is békésebbek vagyunk.
Persze nem mindenki vannak, akik most is kinn állnak a vártán. Hirdetvén az örök (-nek vélt) igazságot, de legalább is a megkívánt rendet. Mondhatnám mint a TEK páncélos járművei, csak őket – sajnos – nem festették össze piros festékkel.
Ezek legintenzívebb, legvirulensebb példánya a nemzet (páncélos) lovagja. A gépem több órán át tartó frissítése miatt csak most került képernyőmre két cikk.
Egyfelől; nyüzsi „És akkor Bayer Zsolt eljutott oda, hogy leboruljon Sztálin előtt” című cikke, mely Zsóti „Kezdjünk el örülni annak, hogy a második világháború után a falnak a rosszabbik végén éltünk le négy évtizedet” szintű önkitárulkozásait adta közre, pontosabban csak emlékezetbe idézte. A dologhoz csak annyi megjegyeznivalóm van, hogy a felvetésben „a mondanivalója nem volt igaz. Schmidt Mária lapja pedig leközölte. Csak a Terror Házában el ne olvassa senki.” sincs semmi új. Ez Kancsi-mancsinál a standard. Jön valaki, mesél valamit ls attól kezdve az a credo!
Azonban a párt újonca a derék origo.hu még mókásabb. Ők „Bayer: Liberális diktatúra van” címmel adták közre az 5számú magvas gondolatait.
Beszélt, na jó fröcsögött gender-elméletről, választásokról, na meg a faékről. Nem, nem a kockákról, mint Tarlós Pityu barátja, bár tartok tőle, hogy az sem kocka volt!
No de a lényeg. Bátran egyértelműen kiálkt középre és közölte:
„… diktatúra van!”
Majd tovább is ragozta nem hagyva kétséget, hogy komolyan gondolja:
„valami teljesen torz képe van a szabadságról. És ez a … diktatúra, ennek a torz szabadságértelmezésnek a megvalósítására irányul”!
Igen ebben igaza is lenne, a gond ott van, hogy némi gépelési hibával szövegelt: lehagyta a jelző elől az „il”-t. Ő folyamatosan liberális diktatúrát emleget, pedig valójában – nem csak úgy fenyegetésként, hanem mindennapok...
RonaGyuri
folyt...
Igen ebben igaza is lenne, a gond ott van, hogy némi gépelési hibával szövegelt: lehagyta a jelző elől az „il”-t. Ő folyamatosan liberális diktatúrát emleget, pedig valójában – nem csak úgy fenyegetésként, hanem mindennapok valóságaként illiberális diktatúra egyértelmű jelei tapasztalhatóak! =))
kokopelli
@RonaGyuri: a liberálist is hibásan használják!Valószínüleg az első IQ-nincstelen
használta sértésnek,amire a falka rácuppant! Ez már csak így van a birkáknál is,hogy
a vezérürün kívül a többiek már csak schegget látnak! ;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.