Úgy tűnik, hogy a kormány Erzsébet-utalványos nyugdíjasok átverésére, és további szavazatok gyűjtésére alapozott reklámkampánya sikert aratott, és nem csak Magyarországon élő nyugdíjasokról van szó. Úgy látjuk, meghódítja Európát az Erzsébet-utalvány.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
Persze, majd Újzélandról hazautaznak a kiváló lehetőség felhasználásáért! Persze a haverok bizniszét támogatni kell! Mérhetetlen aljasság az egész!
kokopelli
@kisrigó: nem éppen,mert sokan hazatérőben valakiknek odaajándékozzák!
Főleg a jó ismerősök unokáinak,mint az én köreimben is! ;-)
Csizmás Kond
" azoknak, akik magyar nyugdíjban részesülnek "
...mert ki az aki azt gondolja hogy azoknak nem jár ???...
Kellemes Karácsonyt !
kisrigó
Persze, hogy jár, mint a nyugdíj, úgy hogy bejelentkeznek magyar lakcímre, igazolják, hogy pl. Ukrajnában vezető pozicióban dolgoztak, ide soha nem fizettek járulékot, de most megkapják a "jogos" nyugdíjat. Aki ezt nem látja, az nem kicsit, hanem nagyon is el van tévedve! Amúgy: hajrá fidesz, csak így tovább!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/13/visszakuldom-torold-ki-vele-a-segged/
Valami nem stimmel itt, Viktor. Hogy van az, hogy a Lőrinc azt sem tudja, milyen autót vegyen magának, mikor pedig nemrégen még ő is csak annyi volt, mint mindenki a faluban? Hogy van az, hogy a családod egyre zsírosodik, mi, többiek meg egyre nyomorultabbul élünk? Hol az a fejlődés, amiről beszélsz? Viktor, te hazug voltál gyereknek, az maradtál felnőttnek is. Már csak egyet kérdeznék: sikerült végül a Szovjetunió elnökének lenned? Vagy most dolgozol rajta? Az Erzsébet utalványt köszönöm, de nekem nem kell alamizsna. Visszaküldöm,
töröld ki vele a segged!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/01/13/viktor-te-alkalmatlan-vagy-a-vezetesre-mert-nincs-eszed/
Sokat töprengtem rajta, hogy miért pusztult le ennyire az ország, meg az a falu, ahol a rokonaim laknak. Már tudom. Ahol ilyen ostoba, pazarló, eszetlen a miniszterelnök, ott milyenek lehetnek a miniszterek? Milyen lehet az egész kormány? Mennyi pénzt szórtok még szét a nagy semmire, miközben oda nem jut, ahol szükség lenne rá? Viktor, te alkalmatlan vagy a vezetésre, mert nincs eszed. Más országban mennél a börtönbe, ha így pazarolnád a köz pénzét. Még egy gazdag országban is letépnék a fejedet a polgárok ilyesmiért. Bár lehetséges, hogy éppen ezért gazdagok azok az országok, mert a nép nem tűri el, hogy meglopják. Csak azt akartam mondani Viktor, hogy nem kell az ajándékod. Tudod miért?
Mert ajándékot a sajátjából ad az ember, nem a másokéból. De te már nem tudsz különbséget tenni, azt hiszed, minden a tiéd. Nem baj, majd megtanulod. Szerintem elég lesz egyszer elmagyarázni, hogy melyik priccs a tiéd. Hallom, otthon havazik. Szép lehet. Befedi a hibákat. De a hó egyszer elolvad. Ezt ne feledd el, Viktor! Most búcsúzom és kívánok minden jót. Nem neked, Viktor, hanem az országnak. Nélküled.
Csók:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.