Az egészségügy veszélyben van Ha valamiben teljes az egyetértés ellenzéki oldalon, akkor az mindenképpen az lehet, hogy az állami egészségügy sürgős és haladéktalan, mondhatnám, életmentő –> tovább Az index.hu számolt be egy egészen döbbenetes hírről. Szinte szégyellem, hogy erről írjak, mert így karácsony és szilveszter között mindannyiunknak pihennünk és feltöltődnünk kellene. De ez a helyzet annyira bicskanyitogatóan aljas, hogy muszáj mindenkinek tudnia róla. Orbán ugyanis ismét 37 milliárd forintot vágott hozzá a focihoz. Ez pedig elképesztően hatalmas összeg. Hogy értsük, ennyi pénzből

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A második Orbán kormány előtti időkben szinte hetenként tüntettek a Fideszesek valamelyik kórház előtt, Pesti Imre volt a fő szervezőjük. Őt azóta többféle magas beosztásba nevezte ki Orbán.
Az akkori állapotok az egészségügyben a mostanihoz képest csodálatosak voltak.

Most az ellenzék miért nem vágja a szemébe Orbánnak hetenként, hogy mit művelt a betegellátással, miért a focira és kampányra, határon túliakra, sőt lórehabilitációra költi a tíz és száz milliárdokat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
mert ő ezt is megteheti, s nagyon élvezi! =))
bencemacska
@CsipkeRózsa: Mondják, mondják, de...nem hallatszik az égig. Csak pusztába kiáltott szó!
csipetke
Ez a húzás arra jó sztem,hogy a masszívan fideszesek meginogjanak,a bizonytalanoknak pedig megoldás,hogy kire nem szabad szavazni.Nincs még egy olyan ország a világon,ahol annyi pénzt költenének a miniszterelnök hobbijára,mint itt.Ez az ember beteg.Nagyon beteg.Agyilag.Az egészségügy nyakig a sz@rban az oktatásüggyel együtt,ez a beteg elme pedig olyan dologra szórja a pénzt,ami tulajdonképp nem is létezik,nevezetesen a magyar foci.
tudode
Nem csak az egészségügyet, az egész országot az ELHIVATOTTSÁG tartja életben!
.
Most már csak az a kérdés, hogy EZEK KÖZÜL ki oltja le utoljára a világítást ahhoz, hogy sötétségbe boruljon ettől az ÖRÖK GYERMEKTŐL az ország!--------------...
---------------------------------------------------------------
.
Szinte minden szinten BEVETT, LEIGÁZOTT MINDENT ahogy a HATALOM BIRTOKÁBA KERÜLT!
.
------Orbán a vidéki lapokról az 1990-es választások előtt
www.youtube.com/watch?v=j_5P51dZi9g
.
------A megyei lapokban üzent Orbán 17-12-24
www.youtube.com/watch?v=iq2gBsuHZFA-
.
Mi várható el EGY KETTŐS SZEMÉLYISÉGŰTŐL akkor, ha utcaseprő, v az ORSZÁG olyan vezetője, aki a HÁTIZSÁKJÁBAN cipeli az eszét!!!
Nessy
Viszont az utolsó kenetet biztos soron kívűl megkapjuk, hiszen az egyházaknak is jutott 128 milliárd, ezen belül az Erdélyi reformátusoknak is sok milliárd a mi pénzünkből.
Egészségügy? Tessék a privát kórházba menni! Ezt már több izben javasolta Lantos igazgató nő is.
Van aki szerint nevetséges és komolytalan az egészségügy problémájáról írni. Két eset van: vagy nem volt még közkórházban betegként, vagy van pénze a privát ellátásra.
A harmadik eset orvosi eset. Annyira bigott hívő, hogy ha a húsevő baktérium félig megette, még mindig csak komolytalan témának tartja az egészségügy problémáit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.