Még ebben a hónapban Bécsbe készül Orbán Viktor, hogy tárgyaljon az új osztrák kormánnyal, azt azonban nem tervezik, hogy Ausztriát felvegyék a visegrádi országcsoportba – derült ki a magyar és a lengyel miniszterelnök budapesti találkozója utáni sajtótájékoztatón. Konkrét és nem annyira konkrét gazdasági kérdésekről és az EU-ban várható vitákon képviselendő közös álláspontról tárgyalt Budapesten a lengyel és a magyar kormányfő – Mateusz Morawiecki és Orbán Viktor budapesti sajtótájékoztatóján legalábbis ezt hangoztatták. "Egyikünk sem akar a németek pénzéből élni"– ezúttal ezekkel a szavakkal magyarázta a miniszterelnök azt, hogy Magyarország és Lengyelország gazdaságilag annyira erős „motor” az EU-ban, hogy „képesek a saját lábukon megállni”. És „többet adunk hozzá az európai unió erejéhez, mint bárki gondolta volna a csatlakozáskor, 2004-ben”.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Orbán nyomja a szokott dumát, amiben mindig, mindenben más a hibás. Szóval a fajtája stílusa. Az Unió valamilyen szinten közös államot jelent. Ha nem is teljesen egységeset, de közöset. Na ezt úgy nem lehet működtetni, hogy lelkesen élvezzük a nyitott piacokat, a szabad utazást, a vámmentességet, az egyéb jókat, aztán mihelyt probléma van, elkezdjük egymásra tologatni a szart. Akinek tetszik az Unió, az vállal mindent, ami a tagsággal jár, a közös pénztől a kötelezően végrehajtandó közös döntésekig. Akinek nem tetszik a közös pénz, nem tetszik a közös jogrendszer, privilégiumokat akar a szociális rendszerben, a föld eladhatóságában és egyebekben, az ne legyen tag! Az Unió egyik nagy áldása lenne, a határok nélküli, egységes Európa, ami helyrehozna Trianonból annyit, amennyit még lehet, de sajnos egy csomó tolvaj, xarházi a saját hatalmi érdekeitől vezérelve keresztbe tesz, nacionalista uszítással gyűlöletet szít. Orbánék azokra építenek, akiket ezerrel anyáznak. Merkelnek van egy rossz napja és visszaküld minket a kőkorszakba... Ha minden germán cég itt hagyna minket, hamarosan jegyre lenne a villanyáram is. (Amit a birkamenet állítana elő mókuskerékben.)
Egyetlen munkalehetőséged az lenne, hogy valamelyik Fideszes földbirtokoshoz elszegődsz cselédnek. (Esetleg a felcsúti szellemvasúthoz gyerekeket ijesztgetni.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
De meggazdagodni jó volt belőle igaz ?
Eladott Ország
@Equus: ma, 16:33 A pontosság kedvéért, az Európai Unió 28 tagállamának összesített lakossága : 508 191 116 fő
papa.49
Nem akartok, lehet DE ABBÓL IS ÉLTEK, MEG A TÖBBI FEJLETT ORSZÁG BEFIZETÉSEIBŐL, AMIT TI ELLOPTOK AZ ORSZÁG ELŐL !!!
papa.49
Helyes az Unió az újévre tekintettel zárja el a pénzcsapokat, oszt. meglátjuk mikor rohan a csutigeci könyörögni az Unióhoz !!!
Perwool
@papa.49: 2018-as kampány hajrájában. Orbán nem kormányoz, minden zsebet kiforgat, eladósítja az országot (lehet, hogy nem az IMF-en keresztül, hanem pl. az Eximbankon keresztül) Nagyon csúnya dolgok fognak kiderülni, de akkor már késő lesz. Az Orbánba szerelmes nemzetes asszonyok, a kevéssé iskolázottak hatalomban tartják ezt a bűnbandát, de nagyot fogunk szívni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.