Az a kormány, amelyik napról napra, rendre százmilliárdokat lop az ország vagyonából, hazugságokkal eteti a népet és szédít minket kamufejlesztésekkel, most még az eddigieknél is pofátlanabb lépésre szánta el magát. Orbán Viktor nevével fémjelzett levelet küldött a választóknak a Fidesz, amiben arra kéri a választókat, hogy támogassák a kormányt anyagilag is. Még sárga csekket is mellékeltek. Az lett volna még a pláne, ha az összeg előre ki lett volna töltve, hogy például 10. 000 forint. Az nem volt, de volt helyette egy igen riogató levél, aminek stílusát mára már megszokhattuk. Orbán a levélben arra kéri a

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Hatalmas ötlet a Nemzeti Szocialistáktól biztosan Goebbels , bocs Rogán propaganda letelepedési megélhetési végtermék találta ezt ki. Figyeld meg lesz aki fizet és szerintem az 1 millió befizető is meg lesz . Innen fogják tudni kik azok akik biztosan rájuk szavaznak. Simán a legjobb statisztika.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Ma délután valaki betelefonált a Bolgár műsorba és felolvasta az egy éve 82 évesen meghalt bácsinak OV által írt, pénzkérő levelet.
Egyébként ezt a módszert pénzmosásra is szokták alkalmazni!
Nessy
Kétszer is megnéztem, hogy nem e a Hírcsárda híre.
A pofátlanságnak nincs határa! Talán ha Lőrinc barát, Vajna, Garancsi és a többi haver, milliós fizetésért semmittevő léhűtő vissza adná a tavalyi lopott dohányt, nem kellene "koldulni" a fidesznek! Apropó, mintha lenne nem kevés pártfinanszírozás, közpénzből fizetett kormány infó, konzultáció, plakáttenger! Az mind kevés? Vagy ezzel fedik el az eddig ellopott közpénzt?
Sorossal az a baj, hogy a civilek helyett nem Matolcsy alapítványait, meg a CÖF-t támogatja. Ebben az esetben nem volna semmi probléma! Elvégre, ők minden erejükkel minket, a plebset, támogatnak!
bakegya
Mocskos cignytempó!!!-orbán pofájára minden ráfér,még ez is.
mackoka46
Lerabolták az országot, most a nép jön.
karma1
@mackoka46: Az orszag lerablasaban benne volt a nep is mar, mert az orszag csak egy fogalom, az nem termel adoforintokat, csak a nep...

Tessek mondani, orban basi, nem lehetne ugyanezt a csekkes levelket elkuldeni annak az egymillio ujmagyarnak is pl. Romaniaba, Vajdasagba???
Most legalabb tanubizonysagot tehetnenek a magyarsaguk mellett...
@mackoka46: Ketseged se legyen afelol, hogy minimum masfel millio barom fog nekik fizetni...
Ugyanis nekik VAN MIBOL...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok