Nincs Európában még egy olyan ország, ahol néhány vezető politikus annyira meg tudná bolondítani az embereket, mint Magyarországon. Orbán Viktor és a FIDESZ – KDNP.. Ezek mocskos politikájának köszönhetően egyre mélyebbre süllyed az ország, és egyes területek lakói még büszkék is tettükre… Emberi hülyeség, tudatlanság, vagy politikai figyelemfelkeltés, esetleg mind együtt játszott közre akkor, amikor CEGLÉD városának jó néhány lakója szövetségre lépett ÖCSÉNNYEL, és közösen kiáltottak farkast a nem létező bárányokkal teli karámban. Birkák népe megmutatta, hogy most már kolompos sem kell nekik, tudják a dolgukat akkor, amikor szándékosan, vagy a saját butaságuktól hajtva pánikot, riadalmat keltenek.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Orbán és társai kiszabadították a palackból a gyűlölködés szellemét. Ez a gyűlölet most még az idegenek ellen irányul. Eljön az idő amikor a legfanatikusabb agymosottak előtt is, nyilvánvalóvá válik, hogy ez a kormány, Magyarország kirablásnak eszközeként használta fel a gyűlöletet. Na majd akkor mutatja meg erejét az elvakított, de megvilágosult tömeg. Ez lehet, hogy nem mostanában történik meg, de az biztos, hogy egyszer elkerülhetetlenné válik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...akinek addig ér a zesze az továbbra is higgyen annak a világraszóló spekuláns gazembernek...
csipetke
Ezt csak olyan helye(ke)n tudják megtenni,ahol az emberek nem látnak tovább az orruknál.
Hogy Cegléd,és Őcsény ilyen,az fura.Tán csak nem el vannak zárva a külvilágtól,nem jutnak oda a hírek,esetleg az emberekre szemellenző van szerelve,mint a lovakra,és csak a fidesz hátsója lebeg a szemük előtt?
Csizmás Kond
@csipetke: ...mongyuk az aki úgy fogja fel a fejlődést a világiasságot, a civilizációt, hogy a zejróért képes mások akármiét kinyalni és szolgálni érte az ne nagyon kiabálja ki hogy hudefaszagyerek...
tudode
Elképesztő, milyen, többek között, LELKI v milyen TERROR dívik onnan felülről ebben a jobb sorsra érdemes országban, annak tükrében, hogy JOBBAN JÁRT VOLNA JÉZUS, HA BICSKÉN SZÜLETIK, egy tiszteletnek örvendő körzeti orvos története/esete, akit személyesen ismerek 1992 óta!!!
.
------ Oszama családját az idegengyűlölet űzte el Magyarországról
hirtv.hu/ahirtvhirei/oszama-csaladjat-az-idegengyulolet-uzte-el-magyarorszagrol-1405593
.
---- Lányát prostituáltnak nevezték, családja külföldre menekült a Magyarországon tapasztalható idegengyűlölet elől Bourgla Oszamának, a 25 éve Bicskén élő szír háziorvosnak, aki szerint képtelenség megjósolni, hogy az a háború a vallások, nemzetek ellen, amit az Orbán-kormány a konzultációval is elindított, hová vezet majd, de reméli, hogy a magyar emberek legtöbbjében Kossuth Lajos vagy Eötvös Károly szellemisége él.
„Mind az öt gyerek a feleségemmel együtt már külföldön él, 2015 nyarán úgy döntöttek, hogy elmennek kipihenni az itteni hangulatot, nem akarták tovább hallani a saját anyanyelvükön azt, ami itt folyt, kerestek egy olyan helyet, ahol színesebb a világ, ahol az emberek bőrszín, vallástól függetlenül egymás mellett békében tudnak élni, és ez Manchester városa volt” – kezdte a családja történetét a Hír TV-ben Bourgla Oszama.""" (...)
.
Magyarország ugyan LEGJOBBAN TELJESÍT IDEGENGYŰLÖLETBEN, de hova vezet ez a MULTIKULTI elleni GYŰLÖLETHADJÁRAT, nagyobb erkölcsi kárt okozva ennek az országnak, mint a FÉLRESIKERÜLT, sundám, bundám GAZDASÁGPOLITIKÁJUK, amelynek következtében a fél ország NÉLKÜLÖZÉSRE/üldözésre ÍTÉLTETETT azok által, akik a POLITIKAI MŰVÉSZETÜK VÁMSZEDŐI!
Sziszifusz
Orbán és társai kiszabadították a palackból a gyűlölködés szellemét. Ez a gyűlölet most még az idegenek ellen irányul. Eljön az idő amikor a legfanatikusabb agymosottak előtt is, nyilvánvalóvá válik, hogy ez a kormány, Magyarország kirablásnak eszközeként használta fel a gyűlöletet. Na majd akkor mutatja meg erejét az elvakított, de megvilágosult tömeg. Ez lehet, hogy nem mostanában történik meg, de az biztos, hogy egyszer elkerülhetetlenné válik.
Csizmás Kond
@tudode: " ahol az emberek bőrszín, vallástól függetlenül egymás mellett békében tudnak élni,"
...gondolom már otthonról ezért indult el...
magyarbakancs
Egy kiálthatatlan nép vagyunk.
Nem is csoda,hogy sehol a világon nem kedvelnek minket.
Folyton siránkozunk .folyton harcolunk.és folyton pofán csapnak minket.
Mintha ezt élveznénk,hogy minket mindenki utál.
lusta
Magyarországtól területileg 3 és félszer, lakosságilag olyan nyolcszor akkora ország, mint Németország nem 1300 menekültet, hanem egymilliót fogadott be. Nem lett iszlám, nem lett buddista, de még más sem és a gazdaságilag még erősebb lett. Akkor itt valami nem stimmel.
tudode
@Csizmás Kond: .
Dr Oszama Bourgla Magyaországon járt az Orvostudományi Egyetemre az un. "átkosban", magyar felesége van, és itt alapított családot., a családja külföldre kényszerült távozni, ő egyedül teszi a dolgát!
Nessy
@Sziszifusz: Egyelőre már azok ellen is irányul, akik más véleményen vannak.
Van, amikor csak verbálisan védik az igazukat, van amikor már késsel, pisztollyal, botokkal.
Csizmás Kond
@tudode: és most akkor a magyar felesége nem bírta hogy migráncsnak nézik ...azért menekült el ???
tudode
@Csizmás Kond: .
Igen! Amiatt, mert molesztálták a gyerekeiket! Tegnap olvastam el a családról szóló cikket!
Megdöbbentett!
.
Az előzményét ismertem, azt, hogy könyvet is írt Osamah:
.
------ Ossamah Bourgla doktor: magyar polgár és szír hazafi
www.weborvos.hu/lapszemle/ossamah_bourgla_doktor_magyar_polgar/196743/

""""A burok című kötet egy szír börtön retteneteit tudatja a világgal. Nem maradhattam tétlen, a magam módján így szerettem volna hozzájárulni honfitársaim szabadságküzdelmeihez – indokolja a magyar állampolgárságú, szír Ossamah Bourgla doktor (háziorvos), hogy miért vállalkozott a cseppet sem veszélytelen dologra, a könyv magyarítására – írja a Fejér Megyei Hírlap – online.
A szír nemzetiségű háziorvos 1981-ben került Magyarországra ösztöndíjasként, az orvosi egyetemre. Szerelmes lett, bicskei lányt vett feleségül, s ugyan megpróbáltak Szíriában gyökeret verni, nem sikerült, végleg itt maradt a család.
A könyv nem könnyű olvasmány, a földi élet poklain vezeti végig olvasóit. A 2011-ben Tunéziában kitört forradalom lángra gyújtotta Egyiptomot, Líbiát, Jement, s a többit, Szíriában Dara városában, a titkosszolgálat által kivégzett gyerekek temetése után tört ki a lázadás. Ossamah doktor – a lapnak elárulta - ő sem térhet haza, mert rákerült a körözöttek listájára a könyv fordítása és kiadása miatt.
A Magyar-Szír Baráti és Kapcsolatfejlesztési Egyesület elnöki címét is viselő Ossamah doktor többmillió, külföldön élő honfitársával egyetemben várja, hogy elhallgassanak a fegyverek hazájában és a szomszédos országokban, s a demokrácia legyen úrrá a gyűlöleten – írja a lap.
.
És nem hallgatnak el a fegyverek HÉT ÉVE!
.
Kevesen vagyunk, akik átélték gyermek fejjel a II. világháború borzalmait. Talán emiatt olyan csekély az együttérzés azokkal, akiknek VESZÉLYBEN VAN AZ ÉLETÜK, amelyből MINDEN HALANDÓNAK "csak" egy van, és mindannyian VENDÉGEK VAGYUNK A FÖLDÖN!
A másvilágról még senki nem jött vissza!!!
tudode
@Csizmás Kond: .
Igen!
A bicskei rendelőintézetben háziorvos, és rendel!
Csizmás Kond
@tudode: ...szerintem itt nem a megkülönböztetésről van szó hanem egyébről.
A zasszonynak mehetnékje volt...a zorvos meg így próbál kimosakodni.
tudode
@Csizmás Kond: .
Ezzel befejeztük a társalgást!
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 13:23
"... de a doki maradt ..."
Maradt, mert tudja ha ő is elmenne, akkor orvos nélkül maradnának a betegjei. Ami sokaknál elképzelhetetlen, nála létezik még a hivatástudat.
F_Viktor
@lusta: Írod:
"...Németország nem 1300 menekültet, hanem egymilliót fogadott be. Nem lett iszlám, nem lett buddista, de még más sem és a gazdaságilag még erősebb lett. Akkor itt valami nem stimmel."

Annyira nem lett muszlim ország, hogy így is Németország lakósságának 5,0 százaléka csak muszlim!
Az ország gazdasági erejét pedig ismerjük.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: hát persze hogy létezik...mert elméletileg és tulajdonképpen őt Isten azért teremtette szírként e földre hogy Magyarországon gyógyítsa az embereket...méégha a felesége faképnél hagyj akkor is.
Amúgy elsőre elmulasztottam elolvasni a linket amit "tudode" rakott be, és hát csak ámulok...
pl íme : " Felhívta a figyelmet: a muszlimok még a kezdet kezdetén, az Áprád-házi király előtt itt léteztek. „A Géza és Árpád király hadseregében a legmegbízhatóbb katonák muszlimok voltak”
...
Rockxy
Igen, mesterien fenntartott mesterséges gyűlölet, ami a médiában fogant, a médiából árad, és a trollok erősítik tovább.
A lumpenek meg beszopják.
Halelujja!
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 16:04
A muszlimok bevándorlása Európába, probléma ugyan, de amíg ezen a kérdésen görcsöl sok agymosott, addig nem tudatosul bennük, hogy ez idő alatt, Orbán és társai Sorosozás, migránsozás közben, "hazavágják" Magyarországot.
kokopelli
@Rockxy: olyan gyermekkori haverjaim vannak,akik kajálják a gyűlöletbeszédet,
és a kérdéseimre adott válasz sokszor: "Te azt hiszed,hogy hülye a magyar?",
amivel vége is a "kérdezz-felelek"-nek! Nem tudom,hogy miért lettek ilyenek!! :-(
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...és szerinted mit kéne csinálni ?...leváltani Orbánt és engedni a muszlimokat ?
papa.49
Beérett a ,,vetés,, a gyűlölködés arathat ...
Te tetted ezt csutigeci !!!
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 16:32
Orbán leváltani és megoldani a bevándorlási problémát . Ez tulajdonképpen Ny. Európát érinti.
Magyarország nem vonzó a migránsok számára.
Nem Orbán Viktor a "minden titkok tudója". Ő csak egy hullámlovas aki populista szólamokkal hülyíti a népet és eközben társaival együtt, Magyarország leamortizálásával, gyarapítja vagyonát.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"...leváltani Orbánt és engedni a muszlimokat?"

1) Mi az összefüggés orbán elkergetésének a muszlimok beengedése között?
2) Annyira nincs már muszlim menekült (köszönhetően az EU és Törökország megállapodásának), hogy vakondinak lassan már importálnia kell, hogy fel tudjon valamit mutatni orbánnak és a hozzád hasonló hülyéknek!
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...na és te kit hiszel a minden titok tudójának ?
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...fiki ez egy párbeszéd amiből te a kiragadott elemekkel szeretnéd bizonyítani az igazadat..
..ha társalogni akarsz maradj a témánál.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 16:50
Nem árulom el.
A háttérben több olyan elismert szakember van, akik alkalmasak lehetnének a Magyar Kormány vezetésére. A háttérben olyanok is akik legtöbbünk számára alig ismertek.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...és szerinted az milyen kormány lenne amit a háttérből irányítanának ?
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 17:12
Aki most még háttérben készül, az idővel előtérebe kerülhet.
Egyébként, egyesek szerint, a mostani kormány mögött a háttérben, valakik karmesterként vezényelik a történéseket, irányítják a kommunkációt. Pl. Finkelstein, Habony stb.
kokopelli
@F_Viktor: ti vagytok a hibásak,mert egy fizetett gecivel vitatkoztok olyasmiről
amit nem akar megérteni a lóvéért! A kölföldre menők eladják magukat a zejróért,
amíg a mezitelenseggű az értéktelen forintért ßopik az orbánéknak,az is lehet,hogy
a szőröstalpúéktól?! Legalább szavazhat érte!
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...ebből kiindulva a zuniót is valakik, hatalmasabbak irányítják a háttérből ...???
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 17:35
Nem tudom, de az biztos, hogy más az irány mint Magyarországon. Őket irigyelni lehet, minket pedig csak lefikázni.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...és mi van ha épp a háttérhatalom akarja így ?...az akiket elméletileg jónak tartasz ?
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 17:50
Nem tudom kiket értesz "háttérhatalom" alatt.
Szerintem Orbánékat a mammon hatalma irányítja. A pénz és a hatalom ami fontos számukra.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...a pénz mindenhol hatalom...és ahol sok a pénz ott nagyobb a hatalom...
olvastad, hogy miért drágult az üzemanyag ?...persze ez is csak egy feltételezés ámerikai hírforrásból...
vagyis a nagy olajmágnások azért drágították a kőolaj árát hogy a drágábban kibányászott palaolajat tudják értékesíteni...ehhez mit szólsz ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.