Juhász Péter ugyanis vasárnap a Facebookon kommentálta a 24.hu információját, amely szerint az MSZP Csepelen Bangóné Borbély Ildikót küldi csatába Németh Szilárd rezsibiztos ellen. Az Együtt elnöke azért reagált hevesen a hírre, mert ez azt jelenti, hogy az ellenzéki szavazatok megoszlása miatt elveszíti esélyét a mandátum megszerzésére Szabó Szabolcs, aki 2014-ben közös baloldali jelöltként legyőzte a Fidesz-alelnököt ebben a körzetben. És a párt nyilván úgy is gondolta, hogy miután visszautasítottak minden együttműködést az MSZP-vel, sőt, heves kritikával illették az időközben a szocialisták kormányfőjelöltjévé is avanzsált Karácsony Gergelyt az összefogásért, az MSZP-Párbeszéd-DK tömb majd mégis visszalép a javukra. Erre egyébként információink szerint korábban meg is lett volna a hajlandóság, sőt, úgy tudjuk, Karácsony Gergely tárgyalt is az Együtt számára esélyesebb körzetekben való koordinációról. Ám Juhász Péter és párttársai ezeken a tárgyalásokon sem mutatkoztak késznek...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Madácsi Pali: Ne izgasd Magad, ezt sohasem fogja elismerni, hogy poltot is az lmp-nek koszonhetjuk...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Béla333: Maradjál már fióka...egyáltalán,fidesz hívő létedre mit osztod itt az észt???Mert ugye az LMP a fityiz zsebtagozata...lassan már úgy leamortizáltátok magatokat hogy csak úgy lesz parlament mint a KDNP-nek...Majd lesztek Fidesz-KDNP-LMP pártszövetség!!!
bencemacska
@Yoda69: ma, 13:06
Nem osztom a nézetedet, mert szerintem Hadházy értelmes ember. Van hivatása, nem szélhámos! Kár érte, hogy nem jó helyen van!
Nekem Juhász mindig csak a "kendermagos" marad!
Madácsi Pali
@Béla333: a szelektív memóriazavarjával és benesi nézetével jobb ha csendben marad! Melyik párt egészitette ki a fideSS 2/3-át?
Yoda69
@bencemacska: Nem mondtam hogy nem ertelmes. En is kedvelem es tisztelem azert, hogy hatat mert forditani a fideSSnek.
Viszont nem latja be o sem hogy egymagukban keptelenek legyozni a fideSS t, igu csak szelmalom harcot viv.
karma1
@Madácsi Pali: Ne izgasd Magad, ezt sohasem fogja elismerni, hogy poltot is az lmp-nek koszonhetjuk...:o(((
bencemacska
@Yoda69: ma,01:10
Lehet, hogy homályosan fogalmaztam.
Hiába értelmes, ha nem jó helyen van!
Ott az ő szava semmi, őt csak "használják".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.