Kolléganője szerint VV Fanni tragédiája talán nem következett volna be, ha az albérletben működik a vészhívó.

A Duna-parti luxuslakóparkban nem VV Fanni volt az egyetlen escortlány, és nem ő volt az egyetlen, akinek meggyűlt a baja egy-egy vendéggel.

A jelenleg is ott dolgozó lány elárulta, hogy rendszeresen adódnak zűrök prostituáltak és kuncsaftjaik között, amit sokáig egy hívógombbal sikerült megoldani.

„Az a baj, hogy sok lány a portaszolgálatot úgy használta, mintha az a rendőrség lenne. Ha probléma adódott egy vendéggel, rögtön a portaszolgálatot hívták: gyere fel, baj van! Szóval nagyon elcseszték, és ennek az lett a vége, hogy a csengőt kikötötték a kaputelefonról”

– mesélte a Duna-parti lakó, aki sokszor elgondolkodott már azon, hogy a tragikus sorsú lány így talán tudott volna segítséget hívni. 

#puszimindenkinek# :)#Allora#Boldoganszoliután#

VV Fanni (@vv_fanni) által megosztott bejegyzés,

A Bors úgy tudja, Fanni esete után azonnali hatállyal kirúgták azt a két portást, aki a tragikus éjszakán dolgozott. Az eset óta pedig a lakók érdekében tovább szigorították a biztonsági intézkedéseket.

Címlapkép:Instagram/vv_fanni

(Bors)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
vagyis az a szálloda vagy micsoda hivatalos kuplerájként működött ?
quadrocopter
Röhej, hogy a mai napig sem tudják megadóztatni a közismert prostikat! Nyilván emögött is "potya qrásos" érdekek állnak!
papa.49
Vajon kinek a farkát kéne tisztelnünk ebben a prostiban, túl nagy a felhajtás az eset körül, érdekes mert más estekben a pintérség épp leszarja ha egy prosti eltűnik!!!
Csak nem valami fütyiszes ,,nagykutya,, is érdekelt a dologban, és most a zabszem mínuszban, hogy él-e a lány, és köpni fog-e !!!
namihami
Nem az első qrva, aki munkahelyi baleset keretén belül életét veszti. Itt legfeljebb az ár vagy a kuncsafti kör a magasabb.
De, nem elég már ebből is? Munkahelyi ártalom, de ha nem csinálja, akkor ma is élhetne.
namihami
És még annyit: a portás az portás vagy strici?
Nem kéne a takarítónéniket is megfegyelmezni, hogy a következő qrva általi riasztásnál kivont seprűvel rohanjanak megmenteni szegény qrvanénit?
Ez a felmentés benne van a munkaszerződésükben vagy ez külön prémiumért megy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.