Orbán Gáspár kitalálta a legjobb magyarázatot arra, hogyan lehet a bárhonnan szerzett pénzt legalizálni. Az apja büszke lehet tehetséges fiára és, ha a szükség úgy hozza, alkalmazhatja a nóvumot. Orbán kis-nagy fia a saját jogon adott interjút a Business Class Magazinnak, amiben leszögezte, hogy nem apukája, hanem a Mindenható az igazi főnök, és ők – tudtával – semmilyen rokonságban nincsenek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a szent család
Rasi saját-lábon lopja az EU-s pénzeket, míg a derék Gazsi imádsággal! =))
lampa laz
Most már biztos, h a tolvaj apád töm téged is pénzzel, mert én hiába próbálkoztam imával kérni a kaporszakállútól, nem lett tele a pénztárcám tőle.
csipetke
@lampa laz: Én is hiába imádkozom,nem dől a della.Két eset lehetséges,mégpedig ezeknek ott fönt is protekciójuk van,vagy a Gazsi gyereknek is tol a faterja egy kis közpénzt.Milliárdokat szórt el most Erdélyben,meg a fene tudja még hány helyen,mé'pont a gyerek ne kapna erre a f@szságra.Ennek ugyanannyi értelme van,mint az üres stadionoknak.Ez nálunk nagyon menő,értelmetlen dolgokra milliárdokat költeni.
nezelodo
Jól el van látva a familia kettyósokkal, de a lopásban egyformán jól teljesítenek. Várom azt a Nemzeti Ünnepet, amikor kiemelt Nemzeti Egyház lesz a Felház, kitömve adóforintokkal, meg nemzeti Horthy szobrokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.