Megszólalt a böllér: nem akartak üzenni Soros Györgyről, azt sem tudják, hogy ki az. Decemberben posztolta a képet az „Ő volt a soros!!!” feliratú levágott malacról Pócs János, majd azt nyilatkozta a 444-nek, hogy a disznóra írt szövegnek semmi köze Soros Györgyhöz, hanem csak a soron következő disznóról volt szó. (Ezt még a Fidesz egyes vezetői sem gondolták így.) A HírTV is próbálta szóra bírni az országgyűlési képviselőt a jásziványi kolbásztöltő versenyen, de Pócs hallgatott. Viszont elkapták a feliratot készítő erdélyi böllért, aki elárulta: semmit sem akartak üzenni Soros Györgyről.

(Forrás: 444.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Van olyan fideSSes buzerans aki nem tudja ki az Soros Gyorgy? Na ezt nehez elhinnem, amikor a fideSS mediabol csak ez szol. Egyertelmuen hazudik a boller, es ezzel inkabb ront a helyzeten.
RonaGyuri
Miért valójában a többi birka tudja?

Így lett igazán karakteres a történet

Ahogy arról a 444.hu beszámol a Hír TVnek sikerült kerekké tenni történetet, amit Pócs János fideszes országgyűlési képviselő osztott meg Facebook-oldalán. Megkeresték a erdélyi böllért, Péter Andrást , aki nyilatkozott is. Sőt a fényképet készítő Tari András, Jászivány fideszes polgármestere is. A derék külmagyar – aki úgy tűnik a szavazáson túl szellemeskedni azért átjár hazánkba - azt fejtegette, hogy náluk ez nem akkora durranás, hiszen ők nem is ismerik Sorost: „Aki ott volt, egyikük sem nagyon hallott róla. Ha hallották is a hírekben, nem tudják, ki az, mi az. Esetleg azt se értik, hogy miért emlegetik annyit”.
Igen ebben van valami, s meg kell mondjam biztos vagyok benne, hogy a majd két és fél millió birka sincs ezzel másképp! =))
durbincs
@Yoda69: Taki ott a x-2 kapjon már magára valamit?este jól meghűlt megint a mocsárkájába?
azt láz-beszél magából zöld kis takony?+azt még ide is picsog a lopott soros űrtelefonkáján ?
a messze bolygóról ? ez már majdnem, Karma, pöttöm kis-bütyök ?
Azt jó Pocsékember maga ? 1m20-as ? mert csak , marék szotyi az esze ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél