Nehogy az legyen a vége, hogy a nagyhatalmak a fejünk felett döntenek rólunk. Bár a közvélemény-kutatások jelen állása szerint a Fidesz magabiztosan készülhet az április 8-ára kitűzött választásra, van miért aggódnia a kormánypártnak. Az Európai Bizottságnak a költségvetési javaslatot előkészítő testülete a héten már a legmagasabb szinten kezdett tárgyalni az uniós büdzsé 2020-ban induló, új ciklusáról. A költségvetés véglegesítése persze nehézkes, hosszú folyamat: a bizottság javaslatot tesz, amit aztán az Európai Tanácson keresztül valamennyi tagállamnak, illetve az Európai Parlamentnek is el kell fogadnia.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Túl azon, hogy manapság inkább az látható, hogy nagyon sokan nem csak reménykednek benne, de egyenesen számon-kérik a "nagyhatalmakat", hogy nem döntenek helyettünk, a cím is sántít.
Ártunk és qurmányunkra sokkalta inkább a HANTA-politika kifejezés lenne találó! =))
Equus
amikor a kisegér azzal fenyegetőzik, h nem fog a hídon dübörögni az elefánttal, inkább a tigrissel tart majd... és mi lesz, ha a medve leszarja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.