Bocsánatot kért az a három ápoló, aki egy idős és magatehetetlen néni mellett imitált szexuális aktust, és az erről készült képek kikerültek a netre. A három ápoló elismerte hibáját és elfogadták kirúgásukat.

Mint ismert, a hétvégén került ki a netre két fénykép, amin két ápoló és egy magatehetetlen idős nő volt látható, a férfi és a női ápoló mellett imitált szexuális aktust. 

Az egyik fotó, amely a Facebookon terjed, bár többször is jelentették:

Bocsánatot kértek a botrányosan viselkedő pécsi ápolók

Az hamar kiderült, hogy a képek a pécsi Malomvölgyi Szeretetotthonban készültek, az intézmény igazgatója pedig pár órával azután, hogy a fényképek terjedni kezdtek, már arról számolt be a 24.hu-nak, hogy a három ápolót azonnali hatállyal ki is rúgták munkahelyükről. 

A 24.hu hétfőn idézte az intézmény közleményét, amely szerint 

2018. január 15-én, a belső vizsgálat során a botrányos viselkedésért felelős mindhárom személy beismerte és megbánta a történteket, valamint elismerték azt is, hogy az intézmény általuk is ismert belső szabályait, valamint az etikai kódex vonatkozó rendelkezéseit megszegték.

A három volt ápoló bocsánatot kért az érintettektől és elfogadták kirúgásukat.

A Malomvölgyi Szeretetotthon megkér mindenkit, hogy az intézmény 629 ellátottjára, illetve 310, a munkájukat lelkiismeretesen végző dolgozójára, valamint az intézmény zavartalan működésére tekintettel, e sajnálatos incidens alapján ne általánosítsanak

- idézte az intézmény közleményét a cikk.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
"A három ápoló elismerte hibáját és elfogadták kirúgásukat."

aszongyák megbánták..ugyan kérem...ezek azóta is nyerítve röhögnek a sarki pub-ban..amikor az ivócimboráknak mesélik az esetet...-azt, amivel lebuktak-...és a többi?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
"A három ápoló elismerte hibáját és elfogadták kirúgásukat."

aszongyák megbánták..ugyan kérem...ezek azóta is nyerítve röhögnek a sarki pub-ban..amikor az ivócimboráknak mesélik az esetet...-azt, amivel lebuktak-...és a többi?
verőce21
Majd az orvosi szoba vizsgálóasztalán folytatták...!
Ezért nyekegősek az összes kórházi asztalok is. :)
peterkelemen
Lófasz a seggükbe nem bocsánat! Nincs bocsánat egy jogállamban minimum börtönt és kemény pénztbüntetést kapnának.
Peller Anikó
@peterkelemen: jaj Péter, nem tolod te túl állandóan a biciklit? De.

Bohóckodtak kicsit (vagy nagyon), elcsapták őket és kész. Aki meg irígyli, hogy az asztalon khümm.. reggelizni is lehet az nyeljon sót.
peterkelemen
@Peller Anikó: Majd amikor a magatehetetlen anyád mellett művelik ezt akkor pofázzál hülyeségeket!
Peller Anikó
@peterkelemen: Hűha, most is túltoltad. A bűnük az, hogy feltették a netre. Amiről nem tudsz az nem bűn. Hülyék voltak, megkapták érte. És még ebben a nemnormális államban is nem ők lesznek börtönbe csukva hanem te. Amit te művelsz az pedig minden normális államban büntetendő, és azt ajánlom fékezzél, a saját érdekedben. Az nem bátorság amit te csinálsz hanem hülyeség. Én szóltam.
nezelodo
@verőce21: "Ezért nyekegősek az összes kórházi asztalok is"
Dehogy ezért, az első királyság után a Tompika sportminiszter íróasztalait kapták meg a kórházak.
peterkelemen
@Peller Anikó: Nagy tévedésben vagy, amikor az állítod az nem bűn, amiről nem tudsz. Dehogynem a bűn az bűn ha tudsz róla éppen ha nem. Erről viszont tudunk és ez igenis bűn. Még, akkor is bűn ha nem anyáddal művelték. Ez vagy te egy érzéketlen, szarházi ember semmi egyéb. Egy igazi lelkinyomronc.
koszpeko
@peterkelemen: @Peller Anikó: Nyugi már!
Ne essetek egymás torkának egy ilyen baromság miatt.
Amíg erről beszéltek addig nem foglalkoztok a fityfasz szemétségeivel.

Túlzásba esett a két idióta.
Sajnálom a nénit.
Ebben az országban bár ez lenne a legnagyobb probléma.
De sajnos nem így van.
Peller Anikó
@peterkelemen: hinnye bazmag, nem dugták meg te szegény. Ha a szomszéd szobában csinálják ugyanezt akkor mit mondasz az érzékeny lelkeddel? Tíz év börtön? Fejvesztés?
Ha otthon csinálják ugyanezt akkor mit mondasz? Csak 4 év börtön és csak füllevágás?

Hülyék voltak, kirúgták őket. Az elnézés már nem számít. Senki nem mondta, hogy nem faszkalapok, mer azok. De a bűn nem ez. Nem ölték meg, nem rabolták ki. Valószínűleg fel sem fogta mi történik mellette. Te kiirtanád a fél országot. Vagy az egészet? Esetleg csak börtön mindenkinek? Mi vagy te, iszlámhitű?

Természetesen meg kellett szüntetni ezt a helyzetet és ez megtörtént. Most mehetnek egy másik otthonba, munkaerőhiány van (mert a normálisak már rég elmentek). De ez egy másik történet.
Peller Anikó
@koszpeko: kösz, kosz, ezzel értek egyet, szia
nem tibi
Itt fent ,ezt az értelmetlen marhaságot MIÉRT NEM TÖRLI a Propeller adminja ?
csyzyke
@koszpeko: Ebből csinálnak, s azt gondolják, hogy elfedhetik a vaalósakat.
csyzyke
@koszpeko: Lehet, hogy a néni ezen jót szórakorott. Kérdezte valaki?
csyzyke
@Peller Anikó: Az idős emberek nem bölcsődések, vagy ovodások, hanem felnőtt emberek, hogy ne tudjanak szólni, hogy az ilyesmi nekik nem tetszik. Ők már tudják, hogy mi a szex és mi a játék, s talán azt is, hogy mi az erkölcs és mi a prüdéria. Nem szeretnék siralomházban megöregedni. Ez a játékosság jobban tetszik.Ha az ágytálazást fotózzák és reszik közzé, az lenne erköcstelen.
peterkelemen
@Peller Anikó: Honnan tudod te azt, hogy ezek még mit csináltak? Ott voltál? Mesélj még. Az ilyenek bármit megtesznek, mert nincs se erkölcsiségük, se gátlásuk. Külföldön minimum börtön + pénzbüntetés és természetesen kirúgás járna.
csyzyke
@wagabund: Vajon mi történt? Ez milyen bűn? A néni erkölcse vajon miben sérült? Nevetett a szoba. Ez kinek fáj? Egy öregotthon nem lehet a játék színtere, mert az öregség valami fájó és ájtatos dolog? Az öregek nem éltek meg hasonlókat? Többet tudhatnak, mint te.
csyzyke
@peterkelemen: Istenem! Úgy hülyeség, ahogy van. A nénit kérdezte valaki? Az öregeknek van humoruk.
peterkelemen
@csyzyke: Ne zavarjon, hogy a képek eleve magukért beszélnek. A szeretet otthon vezetője pedig azonnal kirúgta minkét genetikai hulladékot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.