Decemberben elromlott a Széll Kálmán téri metróállomás egyik fotocellás ajtaja, javítás még hetekig nem várható. Utánanéztünk, vajon mi történhetett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Gyorsak, mint a nagyszerű fidesz kreálmány a klik a betört tornatermi ablakkal...
papa.49
Azért egy faszom ajtó nincs olyan bonyolult, NEM EGY ŰRREPÜLŐGÉP vezérlést kell ,,gyártani, egyébként is az ilyesmit nem egyesével, hanem SZÉRIÁBAN,, szoktuk gyártani, mindig vagy 10-15 % többet, tehát megállapítható EZ EGY ORDAS HAZUGSÁG SEMMI EGYÉB !!!
nezelodo
@papa.49: Látod még egy weblappal sem bírnak a párt zseniális szoftveresei, nem beszélve egy BKV jegyrendszerrel. Aki ért hozzá vagy nem áll velük szóba, vagy már rég odaát írja a programokat, hogy utolérjen a halódó nyugat e területen is bennünket. Emlékszel online pénztárgépekre, hogy mennyit küzdöttek vele mire sikerült a csókosoknak gyártani olyant ami normálisan működik? Csak a Szunyókapapa kaszinóihoz nem sikerült feltalálni egyet sem, és ilyen még a banánköztársaságokban sem fordul elő sehol a világon.
papa.49
@nezelodo: Ha nem foglalkoztam volna különféle kis vezérlő panelek gyártásával, akkor talán el is hinném de én 45 éve csinálom a mai napig, mindenféle elektronikai cuccot, így ezt nem veszem be ...
nezelodo
@papa.49: Ma már nem egy űrtechnika egy ajtóvezérlés, egy ügyes ötödikes gyerek összedobja, aki nem a KLIK iskolában végezte még az általánost. Bár óvom őket, hogy megcsinálja valamelyik és rákösse a lógó drótokra, és működjön, mert ezek képesek rá, hogy rongálásért becsukják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.