Áldatlan állapotok uralkodnak Budapest kórházi illemhelyein.

Durva: ez várja a betegeket a fővárosi kórházak vécéiben – rejtett kamerás felvétel

A Hír TV stábja rejtett kamerával megleste, mi várja azokat a betegeket, akikre a fővárosi kórházakban jön rá a szükség:

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akkor mondja meg egyértelműen a Fidesz, hogy számukra nincs értéke az emberi életnek. Legyenek tökös, magyar kurucok, vágják ezt az ország szemébe. Legalább tudjuk, mire számíthatunk. Tőlük megdögölhet a magyar, ha beteg. Próbálja meg valaki kiszámolni, hogy hány százmilliárdot költ el a kormány az „örökös miniszterelnök” hobbijára, a futballra. Tudja bárki, hogy mennyiért épültek és épülnek a foci szentélyei, amelyek ott állnak üresen? Nézők elmaradtak, foci már régóta nincs, már az csodaszámba megy, ha a labdába néha belebotlanak – a gyakorlatilag közpénzből, havi 5-8 millió között kereső – magyar sztárocskák.
Nem vagyok jó fejszámoló, de szerintem a gyermekkórház ügyeletén hétvégén egy felcsúti focimeccs nézőinek a többszöröse fordul meg. Az ő „kényelmük”, az ő ellátásuk nem fontos ennek a kókler, pénzéhes bagázsnak. Nekik is vannak gyermekeik – igaz van, aki már a saját lábán áll – hogyan veszhetett ki belőlük a jóérzés, az emberség? Vagy a harácsolás kiölt belőlük mindent, ami emberi?Vajon miért nem vállal személyesen szerepet az egészségügy gondjainak a megszüntetésében? Emlékszik valaki, hogy mikor beszélt arról, hogy mit akar tenni a magyar egészségügyért? Ha bokros vezénylő tábornoki teendői mellett erre nincs ideje, akkor miért nincs a területnek legalább miniszterelnöki biztosa? Tele van a Parlament kókler ingyenélőkkel, vannak, akik több cafrang után is tisztes dohányhoz jutnak. Nem telik arra, hogy találjanak valakit, aki nem pártkatonaként tenné a dolgát? Vagy a betegek gyógyítására szánt pénzből kevesebbet lehet lopni, így inkább olyan területekre költenek, ahol az alkotmányos költség jóval nagyobb lehet? „Csak” az ország jövőjéről, saját magunk, gyermekeink, unokáink életéről van szó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@verőce21: Hihetetlen mit képesek ellopni a rohadékok!
1bitang
Nemrég egy ismerősömet látogattam meg egy -nem kétszáz éve épült, elavult- kórházban. Egy nagy, mondhatni: hatalmas épületben. Épp ebédidőben. Nem meisseni porcelánban tálalták, de elfogadható(nak nevezhető) módon. Viszont az étel majdnem hideg volt. Kiderült, hogy az 50 km-re fekvő megyeközpontból hozzák. Melegíteni nincs lehetőség. A kórházban (épületben), természetesen létezik (valaha építettek) konyhát, de nem használják. Gondolom, nehéz lenne elfogadható (ésszerű!!!) magyarázatot adni.
kisrigó
@Eladott Ország: Minden szavaddal egyetértek, és biztos nem vagyok ezzel egyedül! Ami az "új urak" gyerekeit unokáit illeti, no ők nem a plebsnek fenntartott intézetekbe jártak-járnak! Alapból házhoz jön az orvos, ha vizsgálatra kell menni a magánklinika nekik megfizethető, sőt nekik jár! Nem is lenne baj, ha a többi gyerek is elfogadható ellátást kaphatna. Mikor érjük ezt meg?!
Eladott Ország
@kisrigó: tegnap, 21:57; Hát ez jó kérdése , erre nem készültünk.
coub.com/view/42cc7
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/10/22/ket-lab-luxus-egy-meg-minek/
Két láb luxus, egy meg minek?Hogy amikor vérlázító ügyek kerülnek nyilvánosságra az egészségügy háza tájáról – akár életmentő berendezések hiányáról, akár a mennyezetből aláhulló rágcsálókról, akár a kórházi mosdóban napokig heverő hulláról, akár a beázó tetőről, a rozsdás vaságyakról, a hullaház mellé száműzött elfekvőről, akár a fűtés hiányáról van szó – akkor az minden esetben hazug manipuláció, a baloldali média akciója, lejáratás, hangulatkeltés, botrány. Mert mindeközben ájtatos szarháziék szerint a bizalom fél gyógyulás, fontosabb a gyógyszernél, a gyógymódnál és a finanszírozásnál is; az irgalom és az emberi minőség sokszor képes kipótolni a pénzhiányt és a rendszer hiányosságait az egészségügyi és a szociális ellátórendszerben.
kep.cdn.index.hu/1/0/1115/11150/111509/11150911_383717_c6a1699b57f77dcf52ecf43743d2672f_wm.jpg
cdn9.rtl.hu/19/d8/aldatlan-allapotok-a-korhazban_image_afe0c71a44cdc533f31946769eba_16-9
nlc.p3k.hu/data/cikk/16/151740/4.jpg
www.atv.hu/thumbnail/772x514/e/e4/30000.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.